Verica Rakočević: Nisam našla muškarca kraj kojeg bih da ostarim

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

natasa ,andreic

01-10-2010 03:00h
prosto receno,ne svidja ti se uspesna,svoja ,bez dlake na jeziku i sa 62 godine riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiba

Mila

27-09-2010 21:50h
Nikako ne mogu da dokučim zašto mi je ova žena odbojna.

ankica

27-09-2010 22:20h
Mozda je nekada tesko kada covek nema kraj sebe jacu polovinu sa kojim bi mogao da podeli lepe i ruzne stvari ali nekada je bolje biti sam nego sa bilo kim! Za 62 godine super izgledate i svaka vam cast!

S DE

30-09-2010 13:50h
Zena je prelepa! Jasno je na koga je Elena!

XIKA

04-10-2010 20:26h
KOZARKA
ALI NE SA KOZARE

Mici

08-10-2010 01:52h
Aha i meni je zena veoma, veoma odbojna. Ne znam valjda zato sto ne volim plahovite ljude, mnogo lupeta, ko Maksim po diviziji. Pre se hvalila svojim samackim zivotom, a sada kao tuguje sto nema nekog da je greje. Lupeta o starijim muskarcima i mladjim zenama, a opravdava vezu starijih zena i mladjih muskaraca. Vidi se da je neke stvari "bole", samo se pitam zasto?! Bolje bi bilo da ne filozofira vise i da pusti druge da zive svoje zivote, a ona svoj.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: