o pozorištu, porodici i putovanjima

Tamara Dragičević za Glossy: Moj brat nije krenuo mojim stopama - krenuo je svojim

0

Iako je još uvek svrstavamo u mlade umetnice, harizmatična glumica već je zabeležila brojne uspehe u svojoj bogatoj karijeri, a sada je spremna za novi izazov - predstavu kakva do sad nije viđena u Srbiji i saradnju sa svojim najdražim kolegom.

foto: Marina Lopičić

Glossy: Pored glume, dosta ste traženi kao model. Da li vam je ovaj deo posla naporniji?

 

Tamara: Da, nekako se namestilo da ponekad radim i taj posao. Naravno, biram šta ću raditi. Svakako, napornije je nego gluma. Mislim da, kad mlad glumac ili glumica uradi nešto što je gledano i što se prati, to ide jedno s drugim: editorijali, naslovne strane, intervjui... Ja sam se u jednom trenutku baš zasitila toga. Valjda je potrebno uželeti se takvih stvari, spremiti se za to i reći: Dobro, danas ću to uraditi. Ja nisam baš svakog dana raspoložena za poziranje, što je i normalno jer to nije moj posao. Ipak, mislim da sve što nema direktne veze s glumom treba probati. Dešava se tako da mi glumci nekad vodimo neke emisije, ja radim i u školi glume Maska... Svi ti dodatni poslovi te čine bogatijim i kompletnijom osobom.

 

 

Glossy: Nedavno ste bili u Veneciji. Je li vam i ćerkica Staša pravila društvo?

 

Tamara: Jeste. Još uvek je, što mi je mnogo drago, vezana za mene i nema mi mrdanja bez nje. Bila je super, ali i navikla je. Već je dosta putovala sa mnom i Petrom. Moj kolega, drugar s klase i najbolji prijatelj Ivan Mihailović često se šali kako je njen pasoš već popunjen i da je ljubomoran na njena putovanja (smeh). Vodila sam je, recimo, kad smo imali gostovanjeu Cirihu s Ateljeom 212, da nije i ona pošla, morala bih da otkažem.

 

Mamina mala sirena na prvom letovanju: Tamara Dragičević i malena Staša raznežile sve roditelje na Instagramu (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Glossy: Da li je otežavajuća ili olakšavajuća okolnost što se vaš suprug bavi istim poslom?

 

Tamara: Meni je olakšavajuća. On zna kako moj posao funcioniše i ima uvid u sve, definitivno mi je lakše.

 

makonda-tracker