Jovana Balašević: Zauvek pripadam sebi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Jovana

23-08-2010 19:37h
a slatka je devojka :))) ranije mi je bila antipaticna ali cenim da je normalna :) sta ima veze sad ako si cerka nekog slavnog kako god da uspes bice 'tatina cerka!':s

Nesa

26-08-2010 00:26h
Jovana samo napred. Slatka si.

Mimi

23-08-2010 14:28h
Da nije cerka Djordja Balasevica niko je ne bi ni primetio, ovako izigrava velicinu, bolje neka se pogleda u ogledalo.

beliljiljan7

27-08-2010 12:17h
Dragi tatica joj je u radio Subotici rekao da je bas kod nas resio da bude premijera filma zbog visenacionalnosti,no pre toga je premijeru napravio u Novom Sadu i Pazovi kod Beograda.Tatusku interesuje samo profit,severni Banat je bajkovito prikazan-sve je u cvecju,kutje bez otpadnutog maltera-TA DIVOTA JEDNA i sve ima hepiend.Svi iz boja se izvukli zdravi i citavi,madjari vole srbe i obrtno...i.t.d.Bila sam na t.z.v.premijeri u Subotici i zgrozena sam umisljenjoscu njegove mu cere a DJoliska se nije udostojio ni da se slika pre filma sa obozavaocima,vazno je da je posle filma prodavao tonu njegovih knjiga.Iz Zrenjanina sam kao i njegova preswveta i poznajem i siru okolinu poput Novog Knezevca i Kikinde i stvaran zivot paora nije kao u njegovom filmu.To je najbolje opisao LJubisa Samardzic ,jer je i sam snimao ratni film na pruzi u Banatskom Arandjelovu.Nek se gosn drzi onog u cemu je jedino dobar a nek mi gosn-dame ne zamere.Dok se Vi osvestite on ce se navuci love na nerealnom prikazu severnog Banata i prestanite se uvlaciti njemu i Serbedjiji samo zato sto je izgradio karijeru i u inistranstvu a u filmu je sto bi rekli Slovenci ENO SEKONDO.

sanja

27-08-2010 12:45h
JOVANA JE PRAVA LAFICA.TESKO JE BITI DETE POZNATE FACE .MI SRBI SMO INACE PRAVI MAHERI DA NEKOG OBEZVREDIMO JER JE USPESAN.COVEK KOJI JE ORIGINALAN,MASTOVIT ,INTELIGENTA A USTO I HRABAR DA TO POKAZE UVEK JE OKARAKTERISAN KAO LUDAK.NAPRED BALASEVICI.

Sandra

12-09-2010 12:16h
Jovana je prelepa mlada devojka koja ima sve preduslove da uspe u poslu kojim se bavi.Zelim joj sve najbolje!

Blanka

07-09-2010 18:37h
Ne izigrava ona nista. Devojka ima poseban senzibilitet i pokazuje ga na svoj nacin. Ja da zivim u Novom Sadu i da znam da su svuda likovi kao gore potpisani, puni zlobe, ne bi bas bila sretna. Ali ona uspeva. Bas je volim i zelim joj sve najbolje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: