otvoreno o svemu

Ivana Stanković otkriva najmračnije tajne modelinga: Tokom rada sa mladim modelima nagledala sam se svega i svačega!

0

Nekada svetski poznata manekenka Ivana Stanković najavila je novu knjigu "Strast”, koja je nastavak autobiografije „Bez daha”, a u kojoj će izneti mračne tajne naizgled glamuroznog sveta modelinga!

foto: Dragan Kadić

Pomenuvši "Srpski top model”, nismo mogli a da je ne upitamo da li je u kontaktu sa učesnicama ovog šoua i da li je ponosna na pobednicu Nedu Stojanović.

 

- Meni je žao što se više piše o njenom privatnom životu nego o profesionalnom. Dejana je isto ostvarila veliki uspeh. Slikala se za veoma prestižne naslovnice, uradila je modne revije za veoma uspešne kompanije, tako da mi je žao što medijima nije zanimljiv njen poslovni uspeh - rekla je Ivana, koja je dodala da nije u kontaktu sa ostalim učesnicama šoua.

 

Ivana Stanković: Čarobna oaza za evociranje uspomena

 

Ona se pohvalila i da je emotivno ispunjena.

 

- Ne volim da pričam o svom emotivnom životu, ali evo, reći ću da sam verena. Ne pojavljujem se u medijima ako za to nema povoda. To ću učiniti krajem godine kada objavim „Strast”, ali ovako me možete videti isključivo kao voditelja nekih manifestacija. Uglavnom sam na putu, više privatno nego poslovno - zaključila je Stankovićeva.

makonda-tracker