porodični odnosi

Ljudima ne govore da su njegovi roditelji, a na svadbi su bili najveseliji: Roditelji Miloša Teodosića su ovako dočekali Jelisavetu (FOTO)

0

I dok je baka Miloša Teodosića postala pravi hit na društvenim mrežama, o ostatku njegove porodice se malo toga zna. 

 

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on

 

Crkveno venčanje biće obavljeno u septembru, odmah nakon Evropskog prvenstva u košarci, koje je Milošu, te samim tim i Jelisaveti, veoma bitno.

 

Aleksandra je pevala, a on je privukao svu pažnju: Trenutak sa svadbe Miloša Teodosića kada su svi pogledi bili uprti u Filipa Živojinovića (FOTO, VIDEO)


Milošu osim što je srce poklonio zgodnoj glumici, uskoro bi trebalo da potpiše milionski vredan ugovor u jednom košarkaškom klubu u Čikagu. Ovo je bila sjajna vest i za glumicu, koja je odlučila da zajedno sa suprugom otputuje u Ameriku na medeni mesec, gde su se odmah raspitali o kupovini kuće u ovom gradu. Odabrali su stambeni objekat u luksuznom kvartu u Čikagu, a prve komšije će im biti Ana i Bastijan Švajnštajger.


Prema listi najplaćenijih sportista na evropskom kontinentu, koju je objavio sajt talkbasket.net, Miloš Teodosić je 6. igrač sa najvećom zaradom u Evropi, koja iznosi 2,5 miliona evra godišnje.

 

makonda-tracker