Jelena Karleuša: Zbog mene neće biti vruća jesen na Marakani

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Dragana

12-07-2010 11:50h
Pa svako ko u Evropi vise nema gdje igrati zavrsi u Srbiji u nekom klubu. Ne znam kako mu je London ili Barselona izmakla :)

S DE

12-07-2010 17:44h
Srecno Tosicu!
Jeci pozdrav!

Milica

12-07-2010 17:58h
Cestitam. I drago mi je da se vratio u Srbiju. Dosta je naseg talenta propadalo po stranom svetu.

milica

12-07-2010 20:21h
Pa ona se na Dedinje seli vec 3.godina i nikako d ase preseli???Muka mi je od njenog laganja i foliranja.na Marakani se nece pojaviti zbog blama a ne sto je to ne zanima.Da je kojim slucajem njen muz zaigrao u nekom boljem ,stranom timu ona se nebi skidala sa tribine.Marakana je cisto blamiranje.Dusko je definitivno pao sa Konja na Magarca.

fgtfggf

16-07-2010 17:18h
Pa kad ju je sramota da se pojavi na Marakani, posle svih prica o Engleskoj.

dani

18-07-2010 01:11h
rekla je kao sele se u taj "penthouse" na dedinju jer je to blize marakani,a kad je dusko trebao da igra za portsmouth ona je zapela da zivi u londonu sto je 90km udaljeno pa bi dusko morao svaki dan da putuje 180km ili da dolazi kuci samo vikendom. tada nije bilo bitno sta je blize jer nije se moglo u srbiji reci da takva diva zivi u tamo enkakvom portsmouthu, moralo se reci u londonu! sada je bolje dedinje od bezanije. penthouse ce im garant dati na koriscenje zvezda a ona ce pricati kako je njihov itd...

milana

04-08-2010 22:13h
Veliki pozdrav za Jelenu sve najbolje i Dusku. Veliki sam fan,Jelena samo tako nastavi,najbolja si,to dokazujes iz godine u godinu. HVALA ZA SVE STO CINIS ZA SVOJE FANOVE,I PREDIVNI KONCERT U ARENI.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: