Jelena Karleuša: Zbog mene neće biti vruća jesen na Marakani

7
Muzička zvezda Jelena Karleuša – Tošić za novi broj magazina Story otkriva da joj povreda noge nije omela poslavu druge godišnjice braka i ističe da ubuduće neće pričati o fudbalu, niti će se pojavljivati na utakmicama svog supruga, koji je od ove nedelje član

Ove nedelje fudbaler Duško Tošić potpisao je ugovor sa FK Crvena zvezda, što su domaći mediji odmah povezali sa Jeleninim budućim stalnim posetama Marakani. Ona međutim, ekskluzivno za Story otkriva da nema u planu odlaske na stadione.

- Uopšte ne planiram da se pojavljujem na Duškovim utakmicama. Ne želim da svojim prisustvom bilo šta remetim. To je moj definitivan stav. Ne mešam se suprugu u poslovne odluke, kao što to neki pogrešno misle i podržavam ga u svemu. Zvezdi čestitam što je dovela najboljeg levog beka Evrope, a mužu što je član kluba za koji je od malih nogu navijao. Neću se pojavljivati na Marakani. Navijaću ispred televizora, tako da ništa vruće neće biti zbog mog prisustva tamo, već zbog Duškovih sportskih podviga – sigurna je Karleuša koja ne strahuje od činjenice da će možda neke navijačke grupe koristiti njeno ime u pogrdnom kontekstu dok budu navijali protiv Crvene zvezde.

- Ako se to bude dešavalo, Duško je vrhunski profesionalac i na njegovu igru to sigurno neće uticati, a mene takve stvari ne dotiču – priča Jelena koja će se sa svojim suprugom i ćerkama Atinom i Nikom uskoro preseliti u luksuzni penthaus na Dedinju, o čemu više možete pročitati u novom broju magazina Story koji je u prodaji od ponedeljka, 12. jula.

Nikola Rumenić

makonda-tracker