Dragana Milošević: Polažem ispite i putujem na Kipar

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 14

makedonka

11-07-2010 15:10h
Ma ko je ta Dragana i zasto uopce pisemo o njoj kad znamo kako se postaje neko i takav student kakav je ona. Hiljade nasuh studenata vredno uce, magistriraju, doktoriraju i tako dalje i niko za njih ni reci, a o ovoj mrtvoj faci ne treba ni pomislit. Za takve kao sto su oni, ona je ljepotica -balerina, ali ima Srbija cime da se ponosi, a snjom sigurno nece ,kako je rekao Maca.

Leda

08-07-2010 16:47h
WTF is the point of this text ?! Moja sestra takođe vredno uči, polaže ispite, i u avgustu ide sa dečkom na letovanje, ali ne na Kipar nego na Azurnu obalu. S tim što je moja sestra dobar čovek, nije snob i zabavna je, za razliku od ove Dragane.

mimi

08-07-2010 19:04h
NARCISSSSSSSSSSSSSS

panajota

08-07-2010 21:54h
Ja nikako da položim ispite, a nemam novca da putujem na Kipar... Jbg, ona je ipak lepa, pametna, obrazovana... :))))) Tako je, Dragana, samo ti nama reci.

voždovac

09-07-2010 00:11h
Dragana je hladna, sebična, egoista, proračunata, lukava, licemerna, interesdžija. ima nešto jezivo u toj devojci.

ena

09-07-2010 02:14h
Kakav li je to faks gde se za manje od nedelju dana uz sva moguca gostovanja na TV-u polaze ispit i jos 3 se spremaju ???????? Pored toga na predavanja nije isla 2 meseca ... ljudi se ubise od ucanja, posecivanja predavanja i vezbi, polaganja kolokvijuma, a ova i dalje smara kao da u najmanju ruku Harvard studira! Na ovom njenom "fakultetu" stvarno izgleda mozes da padnes na ispitu samo ako sa stolice padnes :).
Gde nestade decko, pa i drugarice o kojima je pricala i pominjala da ce sa njima na letovanje?

emi

09-07-2010 07:49h
Dragana je super.Lepa,pametna kulturna.Zasluzila je da se odmori.Zelim joj jep odmor.

www

09-07-2010 08:28h
Dragana je super.

ivana

09-07-2010 10:43h
a zasto nasa lepotica ne ide sa svojim opasnim deckom na odmor nego sa mamom i tatom........kakva je to kompleksasica

marina

09-07-2010 12:04h
na kom fakultetu je moguce spremiti 4 ispita za mesec dana?!!!!!!!!

Slo

10-07-2010 10:23h
Ima nešto novo u Srbiji?: sindrom GRĆ FACIALIS - oličenje vaspitanosti.

vanja

12-07-2010 15:04h
.Podsticanje i podražavanje najnižih instikata, a potom njihova kontrola i usmeravanje neodvojivi su elementi ovog medijskog spektakla. Stoga, na različite načine „provociraju“ želju za zadovoljenjem najnižih potreba u moralno-egzistencijalnom smislu, zatim obeležiti i analizirati istu, da bi se kasnije moglo lakše manipulisati njome, a sve zarad postizanja poželjnog i zacrtanog cilja. Podsticanje gladi za novcem i virtuelnom slavom , kao najvažnijim ciljevima pomenutog šoua, otupljuje svaki racio u postupcima takmičara i onemogućava sagledavanje njihove ponižavajuće uloge u čitavom medijskom projektu. Ukućani, zaslepljeni isključivo lukrativnom dimenzijom svog „života“ (novac, prolazna slava), ustupaju svoju slobodu i sudbinu u „ruke drugih“ i nesvesno postaju obični statisti u složenoj medijsko-manipulativnoj predstavi, čiji je scenario svima, osim tamo nekom „nadređenom Bratu“, nepoznat i nedokučiv. Sloboda se žrtvuje zarad pet minuta sumnjive slave ili zbog primamljivih sto hiljada evra, koje u „tranzicionoj Srbiji“ predstavljaju danas pravo bogatstvo. Bogatstvo za koje se vredi boriti svim raspoloživim sredstvima, što je, u stvari, i cilj ovog ultraliberalnog ili socijaldarvinističkog rijalitija...

iva

23-07-2010 23:08h
po meni Dragana je super...<zelim joj sve naj,da zavrsi fakultet,i da nadje nekog normalnog decka,a ne nekog poput Nemanje.......,pozz za nju!!!

nino

16-12-2012 07:26h
najbolja si
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: