Dragana Milošević: Polažem ispite i putujem na Kipar

14
Bivša učesnica rijaliti programa Farma Dragana Milošević poslednjih dana vredno uči zbog ispitnog roka koji je u toku, nakon kojeg je očekuje porodični odmor na Kipru
foto: TV Pink
foto: TV Pink

Poznata Grand balerina studentkinja je Fakulteta za turizam na Univerzitetu Singidunum, a iako je do nedavno bila stanarka imanja u Lisoviću, nije dozvolila da brzo stečena popularnost poremeti njene studentske obaveze.

- Položila sam jedan ispit, trenutno spremam gradivo iz još tri predmeta i nadam se da ću i to uspešno savladati. Oduševila sam se kada sam prvi put nakon Farme bila na fakultetu, jer su sve moje kolege i profesori imali samo pozitivne komentare. Nadam se da ću uskoro sve svoje obaveze privesti kraju, jer planiram da sa bratom Milošem, mamom Darinkom i tatom Predragom otuptujem negde na odmor. Nismo još uvek definitivno odlučili koja destinacija će biti u pitanju, ali najverovatnije ćemo otputovati na Kipar – otkrila je za Story.rs Dragana Milošević, koja je negirala priče da se posle završetka Farme posvađala sa svojom nekadašnjom cimerkom i pevačicom Minom Kostić.

Danilo Mašojević

makonda-tracker