obara društvene mreže

Prvi singl najpopularnije tinejdžerke u Srbiji: Marija Žeželj pokazala raskošan talenat (VIDEO)

0

Na Mariju Žeželj, jujtuberku, autorku knjige za tinejdžere, model i odnedavno pevačicu ugledaju se brojne devojčice i devojke širom Srbije.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ova šarmantna Novosađanka stekla je veliku popularnost putem Jutjub kanala, a brojne devojčice svakodnevno prate njene nove vlogove.240.000 lajkova za mladu lepoticu: Kajli Džener oduševljena srpskom YouTube zvezdom! (FOTO)

 

Marija se upustila i u muzičke vode, pa je tako nedavno snimila i svoj prvi singl Dance Like Nobody’s Watching koji već brojni milione pregleda. Njen lični beauty/lifestyle YouTube kanal je jedan od najgledanijih u regionu, prošle godine je objavila svoju prvu knjigu pod nazivom Moj slatki život za izdavačku kuću Vulkan, a kao model koju ekskluzivno zastupa Model Scouting Office, odnela je titulu Lice Godine sveta (The Look Of The Year 2016 World Beauty Award).

 

foto: Instagram

O njoj pričaju neke od najvećih zvezda u regionu, a popularnost koju je stekla u Srbiji, proširila je na region. Kako bi se zahvalila na podršci svim fanovima koji je video na kome izvodi i svoj singl u akustičnoj verziji:

 

 

A post shared by Marija Žeželj (@marijazezelj) on

 

makonda-tracker