Prvo su bili kolege, a kasnije se rodila ljubav: Parovi koji su emocije krunisali brakom

0

Sličnosti su se oduvek privlačile, a zajednička interesovanja i stil života nekada su presudne za kvalitetne ljubavne veze. 

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Neki od najpoznatijih ličnosti da javne scene, emocije koje gaje prema profesiji preneli su i na privatan život kada su kroz posao upoznali partnere sa kojima su poželeli da ostanu do kraja života.

 

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić: Želimo veliku porodicu

 

Sportski par, košarkaš Danilo Anđušić i trofejna streljašica Ivana Maksimović već godinama uživaju u skladnom braku. Romantičnim venčanjem na Santroriniju u društvu najmilijih krunisali su svoju ljubav. Danas žive u Rusiji gde sportista usavršava karijeru igrajući za klub UNICS Kazanj. 

 

 

foto: Privatna arhiva

Košarkaš Novica Veličković i  odbojkašica Vanja Matić poslednjih godina ljubav su uveličali rođenjem dvoje dece, sinom i ćerkom. Iako nisu zvanično potipisali bračne papire, svoju vezu smatraju identičnom bračnom zajednicom, naročito od kada su postali roditelji.


Novica Veličković: Presrećan sam zbog rođenja ćerke

 

 

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani....

 

 

 

foto: Mića Jović

Ana Štajdohar i Nikola Demonja jedan su od omiljenih parova sa domaće muzičke scene. Pevačica i muzičar nedavno su obeležili deceniju ljubavi koju su kasnije krunisali i brakom. Rođenje ćerke Nie, sve je promenilo a period koji je usledio nakon toga dodatno je ojačao njihovu vezu. Nedavno su svoj tri uvećali za još jednog člana, dečaka kome su dali ime Lav.

 

 

Njihov dom je oaza ljubavi i radosti: Ana Štajdohar podelila najlepšu fotografiju koju ćete videti ove sedmice (FOTO)

 

foto: Andreja Damnjanović

Goca Tržan i Raša Novaković upoznali su se kroz zajedničke nastupe, kada je Raša bio bubnjar u Gocinom bendu. Energije su im se ubrzo poklopile, pa su strast prema muzici preneli i na privatni plan. Romantičim venčanjem u Beogradu razmenili su bračne zavete, a njihova ljubav i dalje intrigira javnost zbog velike razlike u godinama.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker