emocije naviru

Rada Manojlović: Bojim se da kad oči sklopim, ti nestaćeš bez traga

0

Rada Manojlović je pevačica čiji emotivni život uvek intrigira javnost, pa čak i kad je u stabilnoj emotivnoj vezi, ona uvek ume da iznenadi

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Od početka karijere Rada je uživala u ljubavi sa kolegom Milanom Stankovićem, a nakon veze od pet godina oni su nastavili svako svojim putem. 

 

Rada Manojlović nakon glasina o raskidu s Harisom: On je moje drugo ja, razume i kad mi se ćuti i kad mi se peva

 

foto: Damir Dervišagić

Ubrzo potom, pevačica je zavolela košarkaškog trenera Momira Gajića, a njihova ljubav bila je isprepletana pričama o Milanu, te su oni čak i sarađivali zajedno na nekim projektima. Međutim, ova ljubav nije odolela iskušenjima, te su se Rada i Momir rastali.

 

 

Na sred nastupa otkrila da je Haris ostavio: Rada Manojlović se oglasila povodom raskida (FOTO)

foto: Instagram/printscreen

Mladi pevač Haris Berković poslednji je osvojio radino srce. Od spekulacija da je sve marketinški trik, do najave venčanja i raskida, ova ljubav postala je pravi materijal za jedan roman, ako ne i film.

 

Da bi vas sve BOLESTI zaobišle, još nije kasno da uradite OVO: Rada Manojlović podsetila na stari običaj koji ne smete da ignorišete

 

Pevačica je tako sada još jednom zaintrigirala javnost novom pesmom čiji stihovi govore mnogo toga:

- Ti spavaj mirno jer znaj da ću te isto voleti i sutra i svakog novog jutra, al‘ ja se bojim na tren da oči sklopim, kad ne budem ti draga, da nestaćeš bez traga - glasi tekst nove Radine pesme.

 

Pevačica je za Kurir potvrdila da je stihove posvetila bivšim momcima i da joj je bilo veoma teško dok je snimala numeru.

makonda-tracker