Nemanja Stevanović: Moja veza je poljuljana

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 15

Aleksandra s

04-07-2010 13:00h
Sasa Popovic se fora brine za sve ljude iz granda,vecina njih su mu kao deca...Ma da!Sto onda nije na vreme reagovao nego ih jos vise provocirao ulaskom Dragane. Mozda bi Nemanja ili Milena ispali odmah ali bi se spasli od ove hajke!!!

Casper

04-07-2010 13:15h
Ovaj je momak podeljena ličnost! Jednom ovo, drugi put ono.. Zreo za promatranje!

lidija

04-07-2010 13:17h
Nemanja je toliko lep, i što je najvažnije dobar čovek, da može da ima devojku koju god poželi. Ali nije svaka njega vredna...

Haris

04-07-2010 14:38h
ko visoko leti nisko pada, stara narodna poslovica se po neznam koji put pokazala ispravna, poozzzz iz Sarajeva.

Tereza

04-07-2010 14:44h
Zar je to moguce? Razgovarace sa Draganom u vezi farme. Pa zar je moguce da jos nisi izvukao kakav-takav zakljucak.Sta te briga zasto je usla.Od koga si branio svoju ljubav? Dragana je preko tvog kreveta usla u farmu? A ti si kao neka zvezda? Ne licis cak ni na svetilku na dup*tu svica. To sto si rekao za Draganu,ne prilici ni nekoj babi tracari.

jasam

04-07-2010 15:01h
idiote...porazgovarat ces o draganinim razlozima...alo bre? ti si vip i usao si zbog para...a obicnoj devojci pare ne trebaju jel? FUJ... samo ti trebas da zivis, zaradjujes... meni je bas drago za draganu sto je zauzela trece mesto...a ti si sam pokazao svoje pravo lice..

Nemanja is the best

04-07-2010 23:26h
za sve vas koji ružno govorite o Nemanji :

Prljavi veš


Mladi bračni par se uselio u tek kupljenu kuću.
Sledećeg jutra, dok su doručkovali, žena pogleda
kroz prozor i opazi komšinicu kako širi veš na
svom balkonu.

„Kako joj je prljav veš! Ne mogu da verujem.
Pa isto kao da ga nije ni oprala“, rekla je.
“Možda joj je potreban drugi prašak,
a možda uopšte i ne zna da pere, jadnica.“

Muž je ćutke posmatrao,
i čini se da ga to nije zanimalo.
Ali svaki put kad je komšinica širila veš,
padali bi isti komentari.
Iz dana u dan.

Mesec dana kasnije, žena je bila u čudu kad je videla da je komšinicin veš čist kao sneg.
Reče mužu:

„Pogledaj, konačno je naučila da pere. Ko li ju je samo naučio!“

Muž joj odgovori:

„NIKO! Ja sam oprao naše prozore.“

***

Nemojte u tuđem oku komentarisati trn, ako u svome nosite balvan.

_________________________________________________

rs

04-07-2010 15:04h
ko ti je kriv.Pokayao si se u najgorem izdanju.Kako narod kaze sam pao sam se ubio.Jedino se mozes oprati raskidom sadasnje veze i u tome ti je jedini spas da ti auditorijum oprosti sve tvoje pogreske i nemoralnost.

Tanja-Podgorica

04-07-2010 23:00h
Nemanja ne zna sta znaci biti dzentlmen.O bivsim djevojkama ne treba ruzno pricati.On sa Draganom nije bio dva SATA,vec dvije GODINE.Ako je ona bila tako dosadna,kao sto je govorio,zar mu je trebalo dvije godine da to shvati.Ali,s obzirom da on nije dzentlmen,mogu zamisliti sta ce tek pricati o Mileni,kada se zavrsi njihova ljubav,jer ona nije tip koji moze biti duze u nekoj vezi.

sweety

04-07-2010 19:33h
bezbroj puta si rekao:sta ce dragana na farmi,zasto je usla..?pa nije ona dosla kod tebe kuci.odakle ti pravo da je to pitas.farma nije tvoja svojina!a kog djavola si ti ulazio,kad si se samo blamirao?neprestano.ona je bar odusevila publiku.

Petra

06-07-2010 10:34h
Dragana i Milena imaju i VRLINE I mane, kao i svako zivo bice,a Nemanja on je pokazao samo svoje mane, nije Dragana razlog njegovog ljubomornog ponasanja,on se maltene tako ponasao od samog pocetka,situacija sa Sajkom, sa Vladom,nepostovanje starijih osoba, maltretiranje zivotinja i niz drugih ruznih situacija.

zoka 06.07.2010

06-07-2010 15:05h
Dragana i Milena devojke sa VRLINAMA I manama, Nemanja je pokazao samo svoje mane.Ljubomorne scene od prvog dana Sajko, Vlada. Nepostovanje starijih osoba, maltretiranje zivotinja!!!

JANA

06-07-2010 22:39h
NEMANJA JE JEDNO DUPLO GOLO NE ZASLUZUJE ON NI DRAGANU NI MILENU, JER JE JAKO CUDAN TIP, SEBICNJAK KAO DA FARMA NJEGOVA PRCIJA. E NEMANJA, NEMANJA .

Ana

07-07-2010 12:46h
Zasto bi Dragana uopste razgovarala sa tobom o svojim razlozima za ulazak na farmu? Pitam se, sta si ti umislio?Sta ti mislis ko si? Pa sta iako je usla da bi vas provocirala?!Trebala je da vam kaze da je usla da vas nervira iako to mozda i nije razlog. Ja bih vas bas vise nervirala da sam bila na njenom mestu

thename

08-07-2010 21:56h
Dragana je više puta rekla da je Nemanja dobar dečko i da je prema njoj bio divan, ali na Farmi se ponašala tako kako se ponašala, malo zbog uputstva i zadatka koji joj je dao Popović, a malo i zbog svoje sujete i osvetoljubivosti, jer ipak je Nemanja nju ostavio, zato što je nestalo emocija, zato što je shvatio da ne želi da bude sa njom, i to je ok. Kad je ušla na farmu, Milena i Nemanja su bili ok, čak nisu hteli da se ljube pred njom da njoj ne bi bilo neugodno, bili su sasvim korektni, sećam se kad joj je Nemanja jednom ponudio pomoć da joj ponese kofe sa vodom, ali je ona to drsko i hladno odbila, jer je naravno pre ulaska gledala farmu mesec dana i pratila štampu i onda je lukavo odlučila kakav stav da zauzme i kako da se ponaša, što dovoljno govori o njoj. Osim toga, šta reći o njenoj izjavi "želim da profitiram na Nemanji" ili konstantnom ogovaranju i ponavljanju "meni je Milena uzela dečka"...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: