Nemanja Stevanović: Moja veza je poljuljana

15
Pevač Nemanja Stevanović otkriva da se kaje što je učestvovao u Farmi, gde ga je tromesečna izolacija navela da pokaže lošu stranu svoje ličnosti i odnos sa devojkom Milenom Ćeranić dovede pod znak pitanja
foto: Marko Sovilj
foto: Marko Sovilj

Posle učešća u rijaliti šou-programu Farma, dvadesetpetogodišnji folk pevač Nemanja Stevanović otkriva za Story kako tri meseca nakon boravka na imanju u Lisovićima jedino oseća kajanje jer je razočarao samog sebe. Nekada staložen momak koji je umeo da se kontroliše u svim životnim situacijama, kao i da u teškim trenucima smiruje druge u svom okruženju, odjednom se pretvorio u besnu zver koja ne ume da se obuzda. Onog trenutka kada je publika počela da mu okreće leđa Nemanja je izgubio deo sebe i uvideo koliko je ispao naivan pred milionskim auditorijumom. Ishitrene reakcije, impulsivnost, razjareni povici i ispadi ljubomore samo su, kako kaže, bili odraz njegove nespremnosti za dugu izolaciju u nezdravom okruženju, a posledice u vidu antipatija širokih narodnih masa teška su kazna za to što na poznatoj farmi nije imao taktiku.

- Nikada ranije nisam imao problema sa kontrolom besa i životinjskim ispadima, ali bio sam u jednoj potpuno nenormalnoj sredini na kakvu nimalo nisam bio spreman. Inače, nisam ljubomoran i zato sebi veoma zameram što sam se pred kamerama tako ponašao, i što sam izgovorio toliko ružnih reči u afektu i gnevu koje ranije nisam ni umeo da kažem. Kajem se što sam uopšte ušao na Farmu jer je u tom programu publika videla osobu koja nije ni nalik Nemanji u privatnom životu. Jednostavno, sam sebe nisam mogao da prepoznam. Osuđujem sebe zbog svih ružnih stvari, ali sam svestan da su one bile moj način borbe sa samim sobom i ogromnim pritiskom koji sam stalno osećao - iskren je Nemanja.

Činjenica da je u pomenuti šou-program ušao sa svojom devojkom, pevačicom Milenom Ćeranić, dodatno mu je otežala svakodnevicu na imanju gde su poslednjih mesec dana vladale česte svađe i mržnja.

- Pre nego što smo ušli na Farmu, Milenina i moja veza bila je divna. Maštali smo o zajedničkom životu i o venčanju, međutim, sada su mi se planovi kako o našoj vezi, tako i o karijeri pomutili pred očima. Iako smo planirali da se brzo uzmemo, tek ću videti šta će biti sa nama i našim odnosom. Za sada ostajemo zajedno, borićemo se za naš odnos i voleo bih kada bismo sami otišli na neko putovanje na kojem bismo se odmorili od sve agonije i očaja kroz koji smo zajedno prošli u poslednja tri meseca - ističe pevač kojem je raspoloženje dodatno pokvario ulazak na Farmu njegove bivše devojke, Grand balerine Dragane Milošević, sa kojom je delio i dobro i loše pune dve godine.

Situaciju u kojoj je folker po dvadeset četiri časa dnevno bio između dve vatre, odnosno u kontaktu sa sadašnjom ali i bivšom devojkom, ovaj mladić doživljava kao veliko iskušenje kroz koje je pre ili kasnije morao da prođe.

- Otkako je ušla na Farmu Dragana nijednom nije prišla ni Mileni ni meni u želji da nas provocira, ali je samo njeno prisustvo bilo dovoljno da u nama probudi neka čudna osećanja koja nismo ranije osećali i stvori napetost koja nikom nije prijatna. Svi koji su bili tamo mogu da potvrde tu bolesnu atmosferu koja je vladala u kući. Ne mrzim Draganu i vrlo rado ću jednog dana, kad se smire strasti, sesti sa njom i porazgovarati o njenim razlozima da uđe na Farmu - završava Stevanović.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker