Ljubav, sreća i veselje

Srbija na nogama: Kako će Svetlana Ceca Ražnatović proslaviti 44. rođendan (FOTO)

Popularna pevačica Svetlana Ražnatović karijeru počela je da gradi kao Svetlana Veličković. Rođena je 14. juna i smatra se jednom od najvećih muzičkih zvezda sa naših prostora. Osim pesmama koje peva, javnost opčinila je lepotom i šarmom. Sve što u životu radi verni fanovi pomno prate. Kada se udala njeno venčanje bilo je venčanje decenije, kada je plakala zemlja je plakala zajedno sa njom, a uspehe niže poput perli i dan danas...

1
1 / 20 Foto: Instagram

Blistaj, blistaj zvezdo najveća! Srećan ti rođendan, mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila.

 

Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove, uvek si bila graciozna kao zvezda. Visoka i nedodirljiva, ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je tvoj dan, i znam da cemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka", napisala je ona.

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker