Ljubav, sreća i veselje

Srbija na nogama: Kako će Svetlana Ceca Ražnatović proslaviti 44. rođendan (FOTO)

Popularna pevačica Svetlana Ražnatović karijeru počela je da gradi kao Svetlana Veličković. Rođena je 14. juna i smatra se jednom od najvećih muzičkih zvezda sa naših prostora. Osim pesmama koje peva, javnost opčinila je lepotom i šarmom. Sve što u životu radi verni fanovi pomno prate. Kada se udala njeno venčanje bilo je venčanje decenije, kada je plakala zemlja je plakala zajedno sa njom, a uspehe niže poput perli i dan danas...

1
1 / 20 Foto: Instagram

"Anđeo drugog reda" uživo na Glossy - promocija novog spota Svetlane Ražnatović koji vam je probudio maštu, najskoriji je muzički trenutak uz pomoć kojeg je Ceca još jednom pokazala da u skorije vreme apsolutno ne planira da se povlači sa javne scene.

 

Nikada mi nisu oprostili: Svetlana Ceca Ražnatović iskreno o odnosu sa roditeljima (FOTO)

 

Pridružite se čestitkama - danas popularna pevačica proslavlja rođendan! Njena ćerka Anastasija dirljivom porukom oduševila je sve...

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

Blistaj, blistaj zvezdo najveća! Srećan ti rođendan, mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila.

 

Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove, uvek si bila graciozna kao zvezda. Visoka i nedodirljiva, ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je tvoj dan, i znam da cemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka", napisala je ona.

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

Srećan ti rođendan mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imao velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove uvek si bila graciozna kao zvezda.

 

Visoka i nedodirljiva, ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je tvoj dan, i znam da cemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoj sin najviše", napisao je Veljko Ražnatović.

 

A post shared by Veljko Raznatovic (@vrsrb96) on

 

makonda-tracker