brak u problemu

Ponestajalo joj je novca i samo što se nije vratila u Evropu: Stručnjaci otkrivaju šta se desilo između Melanije i Donalda Trampa

0

Donald dobio atraktivnu mladu ženu tradicionalnih vrednosti, dok je Melanija našla finansijsku sigurnost....

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brak Melanije i Donalda Trampa ne prestaje da privlači pažnju svetskih medija. Analiziraju se njihovi dodiri, pogledi, neverbalna komunikacija, način na koji se ponašaju jedno prema drugome...

 

Trebalo mu je 20 godina da to uradi: Princ Vilijam progovorio o Dajaninoj smrti i rasplakao Britaniju

 

Sve se analizira, a pogotovo nakon nedavne Trampove turneje tokom koje su posetili Izrael, Italiju, Belgiju. Jedan od trenutaka koji je svima zapao za oko bila je i činjenica da je Melanija u jednom trenutku Trampa odbila da uhvati za ruku.

foto: Profimedia

 

Mnogi objašnjenje za takvo ponašanje nalaze u pretpostavci prema kojoj je Melanija nesrećna u braku. Vanity Fair je tako je svojevremeno pisao da su Tramp i Melanija u braku iz interesa. Poznati časopis dodaje i da je Donald dobio atraktivnu mladu ženu tradicionalnih vrednosti, dok je Melanija našla finansijsku sigurnost.

 

Naletela je na Donalda u pravo vreme. Ponestajalo joj je novca i samo što se nije vratila u Evropu", otkrio je izvor za New York Post.

Nastvak teksta pročitajte na sledećoj strani....

 

makonda-tracker