Inspektor Blaža: Neće me na RTS-u

Poznati Inspektor Blaža snimio je za Svetsko prvenstvo u fudbalu navijačku pesmu Allez Allez i spot u kome se pojavljuju naši reprezentativci i selektor Radomir Antić.
4
1 / 9

Igor Blažević, poznatiji kao Prljavi inspector Blaža, trenutno ima problem jer spot koji je mukotrpno snimao još nije emitovan na RTS-u u okviru emisije RT dobre nade koja prati Svetsko prvenstvo.

- Spot sam odneo na RTS 13. juna u 12 sati, na dan kada smo igrali utakmicu sa reprezentacijom Gane i nadao sam se da će ga pustiti. Video tada nije emitovan, pa sam iščekivao da spot koji smo snimili sa našim reprezentativcima vidim uoči meča sa Nemačkom. Pesma je prava navijačka, puna poleta i optimizma. Reč je o obradi numere iz 1998. Godine, koja je snimjljena za tadašnje Svetsko prvenstvo i mislim da bi se dopala gledaocima. Čuo sam se i sa voditeljkom Marijom Kilibardom povodom mog slučaja i obećala mi je da ćemo se videti ovih dana na kafi. Kada bolje razmislim, ukoliko Kilibarda ispuni obećanje i nađe se sa mnom, RTS ne mora ni da emituje spot (smeh) – kaže u svom stilu za Story.rs Inspektor Blaža.

Danilo Mašojević

Pogledajte spot za numeru Inspektora Blaže i Kljunova Allez,Allez:

makonda-tracker