Nataša Bekvalac: Već dugo razmišljam o usvajanju mališana

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Maja

20-06-2010 15:53h
Eto, i ovo je susti odraz gluposti, ali i sebicnosti.Poznati kod nas kopiraju “modu” za usvajanjem jer su umislili da ce ih dozivljavati kao svetske face, a ne shvataju koliko su jadni,bar u mojim ocima…Osobe koje imaju novca izdrzavaju po 5, 6 porodica, skoluju im decu, daju sirotistima mesecne naknade. Poznajem neke od njih jer sam zivela preko, a i ima ih i ovde ali manje. Apsolutno ne sire pricu o tome, niti zna bilo ko koliko ljudi pomazu.Ko ima novca moze da se brine i iskoluje vise dece.Nasima naravno,ne pada napamet da daju bilo kome bilo sta od svog budzeta.Ipak su bitnije firmirane stvari.Ja bih organizovala i psiholosko profilisanje, jer ne moze svako da bude roditelj i to je u nauci opste poznato. Na moze svako kako mu se dune da nekoga usvoji i mozda da ga vaspitno unakazi.Sto se Natase tice, mislim da najvise sto ona moze, je da bude majka svojoj cerci ali ne i deci koja nisu njena. Mislim da je svom detetu ona ok., iako je ne gotivim. Ali, ona nije topla zena,bas nikako.Jer da jeste ne bi dopustila da jedno drugo dete, Dacino,pati negde samo nego bi ga na izvestan nacin prigrlila i bar imala drugarski odnos prema njemu. To je okosnica mog misljenja.

Sandra

22-06-2010 14:09h
Izvini, a kako ti znaš da ona nema drugarski odnos prema Dačinoj kćerki?!

Milan

16-11-2010 15:33h
Izvini ,Sandra,a kako ti znas da ima?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: