iskrene

One su rekle DA plastičnoj hirurgiji i NISU SE POKAJALE: Ove poznate dame su smršale hirurškom intervencijom (FOTO)

0
Možda su i vas začudile ove transformacije preko noći! Ipak, ove poznate dame su ponosno otkrile da njihova tajna ne leži ni u kakvim čarobnim dijetama, ali ni trudu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pored mnogobrojnih fotografija koje svakodnevno prekrajaju našu viziju o lepoti, borba sa viškom kilograma stvara još veći pritisak. Međutim, to nije ništa u odnosu na pritisak okoline kojem su izložene poznate ličnosti.

 

Nikol Kidman kao Majkl Džekson: Neuspela plastična operacija nosa

 

Kako mnoge od njih nisu pronalazile načina da se sa viškom kilograma izbore prirodnim putem, poznate holivudske dame su rado odlazile pod nož, a ova smela odluka im je promenila život na bolje.

 

Gaborej Sidibe

 

foto: Profimedia

 

Jedna od najpopularnijih over size glumica nedavno je priznala da se podvrgla operaciji kako bi izgubila višak kilograma. Nakon što je i njoj i njenom bratu dijagnostifikovan dijabetes drugog tipa, poznata glumica je rešila da ode pod nož kako ne bi brinula zbog efekta koji ova bolest može ostaviti na njenom telu.


Nekada je važila za simbol lepote, a sada je neprepoznatljiva: Plastične operacije su potpuno uništile lice poznate glumice (FOTO)

Izgubila sam dosta kilograma zahvaljujući mom treneru, a onda je sve prestalo. Trudila sam se da nastavim, zaista sam vežbala, ali kilogrami su stojali. Drago mi je što sam konačno shvatila da operacija nije lakši način", rekla je Gaborej ovim povodom.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker