dirnula pravo u srce

Zbog pisma koje je Ana Sofrenović posvetila ćerkama sve majke danas grcaju u suzama: Drage moje, mama uskoro gubi sve... (FOTO)

1
Poznata glumica napisala je pismo ćerkama Leni i Ivi. Svaka rač dira pravo u srce

 

foto: Dragan Kadić

- Ma ja sam daleko od savršenstva, htela sam da menjam svet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gde treba, ali naravno život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povredila jer sam se osećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna tako da nema ljutiš...Samo gledam kako da ovo rešim najbolje moguće... Hvala vam za podršku, znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvek...guramo dalje - napisala je Ana u statusu koji je ubrzo obrisala.

 

Od roditelja je nasledila i lepotu i ljubav prema umetnosti: Ćerka Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović je sinonim za prirodnu lepotu (FOTO)


Inače, Ana iz braka sa glumcem Draganom Mićanovićem ima dve ćerke Ivu i Lenu, a nažalost, brak ovo dvoje glumaca je doživeo svoj krah 2011. Ana Sofrenović se, inače, četiri duge godine borila sa depresijom i o tome je javno govorila.

makonda-tracker