iskren

Božo Vrećo otvorio dušu: Otac mi se ubio, odrastao sam uz majku, a sada sam i muškarac i žena

1
Unikatan umetnik govorio je o svom detinjstvu, odrastanju bez oca i majci koja mu je uvek davala vetar u leđa. Otkrio je da je srećno zaljubljen, ali da i dalje ne živi sa svojim partnerom
foto: Amel Emrić
foto: Amel Emrić

Za Boža Vreća kažu da je "nova je regionalna nju vejv senzacija". Živi i kao muškarac i kao žena. Može da peva bilo koji žanr, ali on peva sevdalinke. Peva ih a kapela. Peva ih iz duše, udara u srce direktno.

 

Iz zatvorene sredine poleteo je u svoj svet zahvaljujući majci koja ga je podržavala. Njegov otac izvršio je samoubistvo kad je Božo imao pet godina. Neobična sudbina, neobičan stil života, glas koji razbija i iznad svega - sloboda da bude šta želi da bude, čine da Boža Vreća svi slušaju i gledaju bez daha.


- Ljubav je, nekako, na velika vrata uplovila u moj život. Divno je kada imaš partnera i kada je on uvek uz tebe i kada ti je podrška - rekao je Božo u emisiji 150 minuta na Prvoj televiziji.

 

Božo Vreća i Marko Louis predstavili zajednički singl: Pesma koja pomera granice (VIDEO + FOTO)

 

Vlada mišljenje da period patnje više utiče na stvaralaštvo umetnika nego period spokoja i sreća, ali kada je Božo u pitanju, pomenuto uvreženo mišljenje ne važi:

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker