Njeni najdraži

Velika porodica i najveća podrška pevačice Milice Todorović: Zahvalna sam na svemu (FOTO)

0
Popularna pevačica Milica Todorović sa osmehom poručuje - volim svoju porodicu!
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pevačica Milica Todorović je odrasla u velikoj i skladnoj porodici u Kruševcu, a sada je i otkrila kako izgledaju njeni najdraži! Takođe, lepa pevačica sa majkom Jasminom već je gostovala u nekim emisijama, pa su mnogi imali priliku da je malo bolje upoznaju.

 

Milica Todorović je poznata po vedrom duhu, ali ne skriva da nije uvek takva: Bilo da sam srećna ili tužna, ja plačem i to ne krijem

 

Njene sestre, Anđela i Jovana su se takođe pojavljivale u medijima, ali oca Milana i brata Vladana nije eksponirala. Sada je sve članove porodice odlučila je da pokaže pratiocima na društvenim mrežama, objavivši fotografiju sa jednog okupljanja.

 

Mama je zaslužna za moj uspeh a tata je rekao snađi se: Milica Todorović iskreno o porodičnim odnosima (FOTO)

 

Pevačici je, na početku karijere, majka ipak bila najveći oslonac:

 

A post shared by Milica Todorovic (@cicamica022) on

Htela sam da mi strana muzika bude prioritet, pop, rok, kao Rijana. Ja sam sebe zamišljala u Holivudu. Kad me je mama prijavila za takmičenje, bila sam beskrajno tužna.

 

Ali sada sam joj veoma zahvalna na svemu, jer je ona ta koja me je izgurala, organizovala prevoze od Kruševca do Beograda, dok je tata bio u fazonu - snađi se", rekla je Milica jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

 

makonda-tracker