otvoreno

Milica Todorović je poznata po vedrom duhu, ali ne skriva da nije uvek takva: Bilo da sam srećna ili tužna, ja plačem i to ne krijem

0
Jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima otputovala je sa rođenom sestrom Jovanom na Kubu, gde su se odmarale i prepustile uživanjima u svemu što ova daleka zemlja nudi, a pošto se vratila u Beograd, priznaje da joj je nedostajao njen dečko Miloš, porodica, kao i nezdrava hrana
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Nakon brojnih nastupa tokom novogodišnjih i božićnih praznika, pevačica Milica Todorović (26) odlučila je da ledom okovanu Srbiju zameni tropskom klimom. Ovog puta za destinaciju namenjenu odmaranju i uživanju odabrala je karipska ostrva, gde je provela ceo mesec u društvu svoje rođene sestre Jovane Todorović. Kada je pre pet godina posetila najveći otok u Karibima, državu Kubu, zaljubila se u njihov narod, veselu prirodu i iskrenu ljubav koju gaje prema životu. Ove godine poželela je da se priseti toga, a u intervjuu za Story otkrila je zbog čega se na putovanje otisnula sa sestrom umesto sa dečkom Milošem Paunovićem (35), kakve je utiske ponela iz ove višenacionalne države i šta je isplanirala za naredni period.

 

Mama je zaslužna za moj uspeh, a tata je rekao - Snađi se: Milica Todorović iskreno o porodičnim odnosima (FOTO)

 

Story: Nakon uspešnog singla i mnogo nastupa, odlučili ste da hladnu Srbiju zamenite vrelom Kubom. Zašto baš ta destinacija?

 

- Pre pet godina bila sam na Kubi, u Holgenu, i mnogo mi se svidelo. Prvenstveno mi se dopada narod, njihov način života, razdraganost i to što vole i umeju da žive.

 

Story: Na putovanje ste otišli sa svojom sestrom, zbog čega i vaš dečko Miloš nije krenuo s vama?

 

- Iako sam želela da odemo zajedno, on nije mogao da krene zbog posla. Odmor mi je bio moguć samo u ovom periodu, dok je njegov tek na leto, pa će biti prilike da tada otputujemo negde daleko.

 

Story: Ima li mesta ljubomori u vašoj vezi?

 

- U svakoj vezi normalno je da postoji mala doza ljubomore.

 

Story: A da li se ponekad posvađate?

 

- Da, ali uglavnom oko gluposti. Na primer, kada on hoće da mi ispriča nešto važno, a ja sam premorena i nisam raspoložena za bilo kakvu vrstu razgovora, on se zbog toga veoma iznervira.

 

foto: Privatna Arhiva

Story: U medijima se spekuliše da ćete uskoro stati na ludi kamen. Ima li istine u tome?

 

- Ne znam o kakvom ludom kamenju se tu priča, ali ako ga budem našla, sigurno ću stati na njega.

 

Zbog OVAKVIH njegovih reči često prećuti svoje argumente: Milica Todorović otkrila neobičan detalj iz veze sa Milošem (FOTO)

 

Story: Mnoge vaše koleginice protekle godine postale su majke, dok će neke 2017. dobiti bebu. Da li ste vi spremni za taj korak?

 

- Čestitam svim mojim koleginicama koje su ostale u drugom stanju ili su već postale majke. Izuzetno mi je drago zbog njih i to je zaista prelepa stvar. Međutim, trudnoću još nemam u planu, ali ako se desi, desilo se.

 

Story: Šta je, prema vašem mišljenju, bitno za uspešnu vezu kakvu imate?

 

- Razumevanje, poštovanje, slaganje, podržavanje i kompromisi.

 

Story: Jeste li vi kompromisna ličnost?

 

- Pre bih rekla da je Miloš.

 

Story: Kuba je poznata po prelepim plažama, ali i siromaštvu. Kakav je vaš lični utisak o toj destinaciji?

 

- Primetila sam da su oni jako srećna i vesela nacija, kao i da uživaju u onom što imaju, mada znaju za bolje.

 

Story: Šta nikako ne treba propustiti na Kubi?

 

- Havanu, koja je zarobljena u vremenu. Na tamošnjim zgradama, iako izgledaju staro i u lošem su stanju, ne može se videti grafit ili pikavac na ulici. Međutim, s druge strane, postoje uličice koje oslikavaju prava geta. One uveliko podsećaju na devedesete godine kod nas, tačnije na doba inflacije – ljudi čekaju u redu za ulje, šećer, so, mleko... Moj savet je da se glavni grad obiđe uz turističkog vodiča.

 

makonda-tracker