obožava da dođe u Beograd

Upoznajte Niku, ćerku Snežane Bogdanović: Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo (FOTO)

0
Poznati par Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu od 1994. godine živi u Njujorku. Ali rođenjem ćerke Nike njihovi životi su se u potpunosti promenili, rekla je jednom prilikom Snežana...
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim", izjavila je Snežana ranije za Story.

 

A post shared by Snezana Bogdanovic (@snezib) on

Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju."

Uliks Fehmiu: Ljubav je potcenjena, a jedino je ona važna

foto: Mića Jović

Snežana kaže da njena ćerka obožava da dođe u Beograd.

Ja sam veoma srećna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju.

 

Novi je njeno detinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, ćerke mog brata koje zimi dolaze u Njujork. To su jedna velika ljubav i bliskost", isitče ona.

foto: Luka Šarac

Snežana i njen suprug Uliks u Njujorku drže pekaru.

 

Snežana Bogdanović: U Americi sam pronašla mir

U Njujorku živimo već deset godina. Ovaj grad je čudo, mislim da je jedan život malo da ga savladate. On je čitav svet, daje mnogo, razmazi vas potpuno, ponekad nismo ni svesni da smo postali deo njega, a s druge strane je surov i težak.

 

Ako se borite za egzistenciju, lako postajete njegov rob i sluga", rekla je ona.

makonda-tracker