srećna i ispunjena

Nije htela da mnogo da govori o trudnoći, ali... Evo kako Severina provodi najlepše dane

0
Popularna pevačica privlači mnogo medijski pažnje zbog svog drugog stanja
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Najpoznatija trudnica u regionu Severina Kojić otkrila je da njen svekar Dragan Kojić Keba zabrinut za njeno zdravlje. Kada je saznala da je u drugom stanju, Seve je odlučila da manje nastupa po diskotekama, pa će narednih meseci raditi samo veće koncerte.

 

Beba stiže za šest meseci, već se šuška o mogućem imenu: Severina Kojić u drugom stanju?

 

Pevačica je u intervjuu za hrvatski Story rekla da joj taj lagani tempo trenutno prija, pogotovo što sada ima dovoljno vremena da se posveti najbližima i da s mužem Igorom preslušava pesme za svoj novi album. Toliko je posvećena tome da je zabrinula svekra Kebu!

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

- Uživam u porodičnom životu, sa svojim sinom i suprugom. Imam veliku podršku supruga, koji, između ostalog, ima izvanredan osećaj za muziku, pa zajedno diskutujemo o pesmama koje slušam već godinu i po, a naći će se na novom albumu. Toliko se zanesemo da nam je Igorov otac Dragan rekao da ćemo se razboleti od slušanja pesama - ispričala je Severina.

 

Severina odlučila: Menja životne navike iz korena ali od JEDNE stvari NE ODUSTAJE!

 

O trudnoći nije htela mnogo da govori, ali je priznala da je srećna.


- Moja godina je bila odlična, majčinska, porodična, prijateljska, ljubavna, putujuća, koncertna... Pamtim samo lepe događaje i dobre ljude - izjavila je pevačica.

makonda-tracker