tradicionalno!

Severina odlučila: Menja životne navike iz korena ali od JEDNE stvari NE ODUSTAJE!

0
Sve da bi iznela trudnoću onako kako se nalaze..

 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


- Čim je saznala da je trudna, odmah je otkazala nastupe u klubovima širom Evrope. Odbila je i da se pojavi na privatnim proslavama, koje su odlično plaćene - priča naš dobro obavešten izvor, koji trvdi da ju je suprug Igor Kojić podržao u svim odlukama.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Međutim, Seve ne bi bila takva zvezda da je baš sve obaveze batalila. Srpska snajka nije otkazala velike koncerte, i to pre svega onaj u Splitu na svoj rođendan 21. aprila. Tada će se održati velika koncertna promocija albuma „Naša bila štorija“. Samo nedelju dana nakon ovog dugonajavljivanog spektakla, Kojićka će s Ministarkama otputovati i na mini-turneju u Las Vegas.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Pokušali smo da stupimo u kontakt sa nekoliko ljudi iz Severininog bliskog okruženja. Kompozitor i Severinin saradnik Filip Mitrović ljubazno se javio i objasnio sve u vezi sa njenim nastupima.
- Nisam upućen u to da li je Severina otkazala nastupe ili ne. Znam da ide s Ministarkama u Las Vegas. Ako me bude pozvala na koncert u Splitu, rado ću otići jer sam prisustvovao svim njenim nastupima - rekao je Miletić.


Možda u ovu torbu ne može da stane mnogo šta, ali ćete svakako izgoreti od želje za njom: Severina zadala novi modni zadatak! (FOTO)


U nekoliko navrata pokušavali smo da stupimo u kontakt i sa Tomicom Petrovićem, pevačicinim dugogodišnjim menadžerom, ali on do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive.

makonda-tracker