kasno je za kajanje

Varao sam je sa više žena istovremeno i drogirao se: Košarkaš otkrio šta je sve radio tokom braka sa starletom (FOTO)

0
Poznati košarkaš, progovorio je o detaljima iz svoje burne prošlosti zbog koje je prokockao brak, ali i karijeru. U najnovijem intervjuu opisao je šta se tačno dogodilo onog dana kada je pronađen u nesvesti na podu jednog bordela.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

- Bio sam sam kod kuće i bilo mi je dosadno. Hteo sam da izađem i zabavim se. Sećam se da sam možda popio malo kako bih podigao raspoloženje, ali da li sam bio na drogama ili pijan? Ni slučajno. Sećam se da sam ležao u krevetu sa dve žene i da sam zaspao. To je sve. Kada sam se četiri dana kasnije probudio, pokušavao sam da izvučem cevčice iz usta - ispričao je Lamar Odom.

 

Preživeo je 2 moždana udara i dva infrakta. Njegov brak s poznatom starletom Kloi Kardašijan tada je bio praktično gotov, ali ona je sve vreme oporavka bila uz njega, iako je već bila ludo zaljubljena u košarkaša Tristana Tompsona.

 

Kim Kardašijan bila je ubeđena da će biti silovana i ubijena: Nadam da ćeš moći normalno da živiš nakon što vidiš moje telo

 

Zvanično su se razveli u oktobru prošle godine, a Lamar tek sada priznaje da mu je žao zbog svega što je priredio Kloi. Preljuba i zavisnost od kokaina jednostavno su bili previše za nju.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker