Vremeplov

Pevao je pesme uz koje su sve žene jecale i plakale, a već 8 godina ga niko nije video: Gde je i šta radi Saša Vasić? (FOTO)

0
Jedan od najboljih muških vokala na polju zabavne muzike Saša Vasić retko se pojavljuje u medijima, a jos ređe snima nove pesme
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

.Saša je poslednji album "Možda" izdao 2009. godine, ali nedavno je najavio skori povratak na domaću muzičku scenu.

 

Dok su čekali njegove nove pesme Sašini fanovi gotovo da nisu imali prilike da ga vide u medijima, ali su mogli da uživaju na njegovim koncertima, kojih se nikada nije odrekao.

 

Uspešno se opirala folku, a onda je nestala sa javne scene: Evo kako izgleda i šta danas radi Ceca Slavković (FOTO)

 

Ovaj vrstan muzičar i kantautor, ostao je upamćen domaćoj publici kao izvođać jedne od najlepših muških balada, ali i kao jedan od najkvalitetniih pevača, koji je osvajao brojne nagrade na festivalima širom regiona krajem devedesetih i početkom ovog veka. Baš zbog toga što je pevao sa posebnom emocijom u glasu Saša je najčešće osvajao nagrade za interpretaciju.

 

Nakon kraha emotivne veze sa Željkom Joksimovićem ova voditeljka je nestala iz javnosti: Sećate li se bivše velike ljubavi našeg pevača? (FOTO)

foto: Story Arhiva

Nagradu za najbolju pesmu pod nazivom „K'o Lijana" osvojio je na muzičkom festivalu u Budvi 2001. godine, kao i nagradu za najbolju interpretaciju „Davorin Popović".

 

O Sašinom privatnom životu se malo zna, jedino to da je 2009. godine postao otac.

 

Njene stihove smo 90-ih svi pevali: Sećate li se Arijane Katavić? Evo kako danas izgleda! (FOTO+VIDEO)

 

 

A post shared by Sasa Vasic (@sasa.vassic) on

 

makonda-tracker