da li biste je prepoznali?

Uspešno se opirala folku, a onda je nestala sa javne scene: Evo kako izgleda i šta danas radi Ceca Slavković (FOTO)

1
Pevačica koja je bila omiljena mnogima, danas dosta drugačije izgleda.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Ceca Slavković bila je jedna od čuvenih pop pevačica devedesetih, a onda je nestala.

 

Svi su se divili njenom velikom muzičkom talentu i moćnom glasu, i uprkos tome što je pevačku karijeru započela veoma uspešno, ova simpatična crnka se povukla iz javnog života. Ostala je upamćena po baladama.

 

Ceca Slavković: U meni se sukobljavaju dve ličnosti

 

Ceca danas nastupa po klubovima i bavi se muzičkom produkcijom, povremeno peva i po splavovima, a spremna je da pored svetskih hitova otpeva i poneki narodnjak.

 

Bavim se vokalnom produkcijom. Radim u muzičkim studijima sa svojim kolegama i produciram pevače. Oduvek sam svoju energiju ulagala u pravljenje novih vokalnih umetnika, čak više nego što sam se zalagala za sopstvenu karijeru. Meni je uvek nedostajalo ambicije, pa mlade savetujem da ne budu kao ja. 

 

Postoji Svetlana Slavković zaljubljena u džez i soul i koja se trudila da uvek istera svoje, naspram Cece Slavković koja je tu da zabavi prisutne. Svetlana želi da ima kontrolu u svemu i drži do umetničkog principa, a Ceca je ta koja trči u publiku i grli ljude."

 

foto: Luka Šarac

To što nastupam po klubovima nikako ne predstavlja put povratka na estradne staze. Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima - nisam; želim li da se vratim na estradu - ne želim; da li ću se jednog dana vratiti - ko zna. Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere", ispričala je Ceca u intervjuu za Story 2013. godine. 

 

 

 

makonda-tracker