održan pomen

Nakon godinu dana od svirepog ubistva Jelene Marjanović reka suza ne prestaje da teče: Skrivena poruka pokojne pevačice ugledala svetlost dana (FOTO)

0
Pevačica čije je ubistvo još uvek pod velom tajne poslala je skrivenu poruku javnosti
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Porodica monstruozno ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović Krsmanović pomenom na njenom grobu u Borči danas je obeležila godišnjicu svirepog ubistva.

 

Na groblju je bio veliki broj čanova porodice ubijene pevačice, kao i njen suprug Zoran Marjanović, piše Blic.

 

Podsetimo, pevačica je svirepo ubijena pre godinu dana dok je džogirala nasipom u naselju Crvenka u Borči.

 

Klupko se polako odmotava: Vuk Kostić rešava slučaj Jelene Marjanović?

 

Tamo je otišla sa svojim suprugom Zoranom Marjanović i petogodišnjom ćerkom Janom.

 

Tog 2. aprila Jelena je trčala na stazi od jedne rampe do druge ali već u prvom krugu ona je nestala. Njen nestanak prvi je primetio suprug, koji je potom alarmirao porodicu, prijatelje ali i policiju.

 

 

Šest meseci kasnije od bolesti, tuge i bola preminula je i pevačicina majka Zorica Krsmanović, te će njena porodica takođe danas i njoj održati šestomesečni pomen.

foto: Screenshot

Da se naježite: Fanovi Jelene Marjanović je nikada neće zaboraviti, snimili video o njoj (VIDEO)

 

Poslednja pesma ''Kaži anđele'', objavljena je 17. februara 2015. godine. Tekst za ovu numeru radio je Dragan Milošević, a za aražman i muziku odgovoran je pevačicin suprug Zoran Marjanović.

 

Pesma ''Kaži anđele'' bila je Miloševićeva molitva i on je napisao dok je vodio borbu sa kancerom.

 

- Reči pesme su moja autobiografija, a i njena biografija. Otac joj je umro od raka, stric, strahovala je za majku, koja je takođe obolela od raka. I onda se desi ovakva tragedija. Jeca je bila jedna normalna i uvek nasmejana osoba, naš anđeo. Tuga koju je očigledno osećala u sebi verovatno joj je pomogla da mojoj molitvi da posebnu notu. Iskreno se nadam da će ubica ubrzo biti uhapšen - rekao je tekstopisac pesme.

 

 

foto: Youtube Printscreen

Jelena Krsmanović Marjanović: Veliku tajnu ponela u grob

Koji je moj greh, da suzom platim svaki osmeh, svaki dan, u noćnu moru uvek pretvori se san, što pored nekog želim budna sanjati? Kaži mi koji je moj greh, možda će ova suza manje boleti. Kaži, anđele,koji je moj greh. Skini pečat tuge s duše moje. Lošu sreću čime kupujemi ovaj sivi oblak čime prizivam? Greh bez greha ja kroz život nosim kao žig na grudima, prokleta među zverima i ljudima, ko senka koja stope nikom ne prati. Kaži mi koji je moj greh, možda će ova suza manje boleti.

makonda-tracker