Tragičan kraj Zvezde Granda

Jelena Krsmanović Marjanović: Veliku tajnu ponela u grob

15
Jelena Krsmanović ubijena je dok je džogirala na nasipu u naselju Crvenka u Borči, a njeni najbliži uglas se pitaju zbog čega je sudbina bila toliko zla prema ovoj pevačici koja je, razapeta između posla, brige o bolesnoj majci i podizanja petogodišnje ćerke, stizala i da se bavi humanitarnim radom
foto: Story Press/Damir Dervišagić
foto: Story Press/Damir Dervišagić

Jelene Krsmanović Marjanović
foto: Story Arhiva/damir Dervišagić

Jelena Krsmanović Zvezdama Granda
Svetlane Ražnatović,

To me je totalno dotuklo i ubilo. Posle toga nisam imala snage da nastavim. On je vodio moju karijeru, bio je moja snaga. Niko nije smeo prstom da me pipne... Kada je otišao, sve se ugasilo. Sada kada sam se vratila na scenu, osećam da je i moj tata srećan, gde god da je rekla je tada Jelena.



foto: Damir Dervišagić
Jelena Krsmanović Zorana Marjanovića Janu

Prošle godine, posle sahrane mog muža, pričale smo u kolima. Na moj komentar da sam ja sledeća, odgovorila mi je: Nisi ti, ja sam, ispričala je Jelenina strina za Večernje novosti.

foto: Damir Dervišagić

Sećam se da smo do tri ujutro sedele u studiju dok je ćerkicu držala u naručju. Ona kao da je predosetila da će umreti. Zvala me je pre nekoliko dana i požurivala s premijerom. Uporno je insistirala na tome, a inače nije bila takva da zapne za nešto, rekla je Nada.

Jelene Krsmanović
makonda-tracker