dešava se i najboljima

Niske devojke, ovoga se čuvajte u svakoj prilici: Eva Longorija izabrala pogrešnu suknju i napravila MODNU KATASTROFU (FOTO)

0
Greške se dešavaju svima, pa i lepoj Latini koja zbog niske građe mora pažljivo da bira kombinacije ukoliko ne želi da se učini još nižom...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Eva Longorija nedavno je napunila 42 godine i moramo priznati da nikad nije bolje izgledala, ali i ona ponekad ume da napravi modni izbor koji baš i ne odgovara njenoj figuri.

 

Ovo su prve fotografije sa venčanja Eve Longorije: Zvezda serije Očajne domaćice izgororila po treći put sudbonosno da (FOTO)

 

S obzirom na to da je lepa glumica visoka svega 157 centimetara i da je prilično sitne građe, Eva mora da vodi računa o tome šta će najbolje naglasiti njene proporcije.

 

Ovoga puta dogodio joj se mali stilski propust.

 

Spoj suknje pencil kroja dužine do kolena i široke prugaste košulje nije Evu uspeo vizuelno izdužiti. Naprotiv, dužina i niži struk suknje samo su figuru lepe glumice nezgodno skratili te je vizualno učinili još nižom.

 

Zablistajte kao jedna od najlepših žena na svetu: Eva Longorija otkriva tajne svoje lepote

 

U pauzi između snimanja scena Longorija je smeđe štikle zamenila mekanim papučama, te pokazala kako je i holivudskim šminkerkama nekad draža udobnost.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

POGLEDAJTE KOJI SU HOLIVUDSKI RAZVODI BILI NAJSKUPLJI

 

 

makonda-tracker