sve lepša i lepša

Zablistajte kao jedna od najlepših žena na svetu: Eva Longorija otkriva tajne svoje lepote

0
Malo ko bi mogao da pretpostavi da je slavna glumica, koja se proslavila ulogom Gabrijele Solis u popularnoj seriji Očajne domaćice, već zakoračila u petu deceniju svog života.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa Latinoamerikanka uspešno prkosi svojim godinama, a za njenu lepotu zaslužni su mali, ali efikasni trikovi, koje je rešila da nesebično podeli sa damama širom sveta, piše Make-up.rs.

Eva Longorija poručila: Blagoslovena sam što te imam u životu (FOTO)

Kada je u pitanju njena kosa, lepa Eva u šali često navodi da je imala mnogo sreće zbog toga što potiče iz Meksika, tvrdeći da se Meksikanke prosto rađaju s prelepom kosom. Ipak, kako kaže, potrebno joj je nekoliko malih trikova kako bi njena kosa u svakoj prilici izgledala perfektno.

Jedna od mojih tajni je u blagom šamponu bez sulfata koji mojoj kosi daje blistav sjaj, ali što je najvažnije duže održava njenu boju, budući da je često tretiram farbom koja se upotrebom drugih vrsta šampona brže ispira. Uz to, često koristim uljane tretmane, koje nanosim na vlažnu kosu, a povremeno koristim i maske nakon kojih moja kosa izgleda zaista zdravo i sjajno", kaže Eva.

Intimno slavlje: Ovako je Eva Longorija proslavila 41. rođendan (FOTO)
 

 

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on


Iako je, kako kaže, za lepotu njene kože najvećim delom zaslužna genetika, Eva tvrdi da joj u očuvanju mladalačkog izgleda dosta pomažu različiti tretmani lica kojima se podvrgava.

Nadmašila i manekenke: Eva Longorija u haljini za pamćenje

Često idem na tretmane lica, koji uključuju mezoterapiju, nanošenje maski i upotrebu lasera. Budući da zbog posla svakodnevno koristim velike količine šminke, pred spavanje obavezno izdvojim vreme kako bih se posvetila čišćenju lica, najpre tonikom, a nakon toga obavezno nanosim hranljivu kremu.

 

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on


Za šminkanje je, kako kaže, najvažnije takozvano blendiranje, odnosno sjedinjavanje boja pudera​​​​​​​, korektora, rumenila ili senki.

Više o ovoj temi pročitajte na sajtu Make-up.rs.

makonda-tracker