rana ne zarasta

Jecaji na pomenu Marinku Madžgalju: Porodica i prijatelji skrhani bolom ni nakon godinu dana ne mogu da se oporave od šoka (VIDEO)

0
Juče je obeležena godišnjica smrti jednog od najtalentovanijih domaćih mladih glumaca, a njegovi najbliži okupili su se na Bežanijskom groblju.
foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Porodica, prijatelji i kolege okupili su se kod glumčeve večne kuće kako bi mu odali počast i zapalili sveće. Svi oni i dalje teško mire sa tim da su ga izgubili, piše Kurir.

 

Porodica Marinka Madžgalja: Kako živeti bez tvog osmeha?

 

Pored neutešnih roditelja, mnogobrojne kolege, između ostalih Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Jelena Đokić, Ognjen i Danijela Amidžić, Tamara Krcunović, nemo su stajali pored njegove večne kuće.

 

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

 

Majka je u jednom momentu počela da doziva sina i svima su suze krenule na oči.

 

Majka Marinka Madžgalja Mirjana i godinu dana posle njegove smrti teško se nosi sa činjenicom da njega više nema među nama.

 

Ognjen Amidžić se još uvek nije pomirio s Marinkovim odlaskom: Nemam osećaj da ga više nikad neću videti, sve je isto kao tada...

 

Glumčeva bivša supruga Dubravka Mijatović skoro svakodnevno vodi osmogodišnju ćerku Saru kod bake kako bi joj pomogla da lakše prebrodi gubitak sina.

 

 

makonda-tracker