Zoran Kesić: Boli me ova nepravda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

cosmy

13-05-2010 21:41h
Kesic se sa Stepanovim pojavljuje u novoj reklami za ljuti cips, tako da ga zna:) sve je fora verovatno:))

Boris

13-05-2010 22:47h
Ne mogu da verujem... Bila je to jedina autenticna vrsta humora na nasim nazovi TV stanicama... Nemam pojma kako ce "FR" ubuduce izgledati, da budem iskren, uopste me i ne zanima. Ja je sigurno necu gledati!!! Tuzno je to sto se radi...

tan

13-05-2010 22:26h
Zoran Kesic je veoma simpatican momak.

Makica

14-05-2010 01:19h
hahha! ne mogu da verujem. pa da li su oni normalni? fajront bez Kesica? pa to je kao da neko pravi Opra show bez Opre.

Ja

17-05-2010 10:19h
buaaaaaaaaaaaa

Datse

17-05-2010 14:48h
Konstatacija u jednom od komentara da je Fajront republika sinonim za Zorana Kesica je potpuno tacna, kao i poredjenje sa Oprah Winfrey Show. Jer, sta je Oprah show bez Opre i Fajront republika bez Kesica?! Licno mislim da je ovo opipavanje pulsa gledalackog auditorijum pomenute emisije i jedan vrlo mudar i vest marketinski trik. Sve ostalo mi deluje jako nestvarno i nerazumno.

Nikola

17-05-2010 16:17h
Posto je sve ono juce licilo na neku namestaljku, jer su i gosti bili neki matorci, a bio je i transparent goodbye teenage, ili tako nesto, slazem se sa Cosmy, ali svejedno ono je bilo jadno, pogotovo onaj sto imitira Bekana, a nema ni one plavuse, sto je jos jednom JADNO.

polka milic

17-05-2010 17:32h
Gori marketing od ovog nikad videla. Niti se seli, niti je dao otkaz. Sve je fora, a on misli da je to super, vara narod. Vratice se i objasniti kako je samo bio lud. Mislim da vise niko i ne treba da gleda Fajront, jer on ne postuje svoju publiku.

Tara

20-05-2010 00:42h
Slazem se sa Polokom.On potcenjuje inteligenciju svojih postovalaca i izivljava se nad njima jer pokusava da dokaze da je mnogo pametniji od njih?Pa sto bi neko gledao coveka koji im se otvoreno smeje u lice i govori osmehom: jako ste svi glupi.

Tara

20-05-2010 00:44h
Uz to,stvarno ne znam kome taj neandertalac moze biti zabavan i duhovit.
Napaljen je na samog sebe i to je sve.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: