Zoran Kesić: Boli me ova nepravda

10
Popularni voditelj Zoran Kesić šokiran je nakon saznanja da je TV Fox odlučila da nastavi emitovanje njegove autorske emisije Fajront Republika sa glumcem Žarkom Stepanovim u ulozi voditelja
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Naime, TV Fox je na svom sajtu objavila da koncept Fajront Republike opstaje i nakon odlaska dosadašnjih autora i voditelja, kao i da će publika i ubuduće uživati u doživljajima stalnih likova u skečevima, Matorog, Mamlaza i ostalih, ali i u novim izdanjima. Na njihovom zvaničnom sajtu stoji i da je novi voditelj emisije Žarko Stepanov, a da će prva gošća biti Marija Kilibarda.

- Ja sam to bukvalno juče saznao jer mi je javio jedan drug, i ne mogu da verujem, pošto smo mi završili sa emitovanjem Fajront Republike 9. maja. Video sam da se emisija nastavlja sa nekim novim voditeljem, autorima i scenaristima i potpuno sam zatečen time. Naša je greška što nismo zaštitili ime Fajront Republika, ali ne mogu da verujem neko nama sada uzima naziv i ceo koncept emisije, kao da je mi nismo ni radili. Još uvek ne mogu da prihvatim da se to dogodilo, ali lepo piše na sajtu Fox-a – ogorčeno priča Kesić.

- Nisam otišao sa Foxa zato što me je neko isprovocirao, već zato što Fox nije hteo da obezbedi neke bolje produkcijske uslove, a dobio sam i poslovnu ponudu iz Francuske. Smatrao sam da svi treba da idemo dalje, a ne da će mi neko uzeti emisiju. Potpuno sam šokiran…moram da pogledam na šta će to da liči. Niko me nije ni kontaktirao sa Fox-a, a nemam pojma ni ko je taj novi voditelj Žarko Stepanov. Moram da nađem advokate da me posavetuju šta da radim, jer nemam vremena da se vucaram po sudovima, pošto putujem u Francusku, ali ova nepravda me užasno boli. Jaooj majko Srbijo, jedva čekam da odem u Francusku, da uživam u onim parkovima i da zaboravim na sve ovo što pre. Hrani kuče, da te ujede – kaže Zoran Kesić za Story.rs.

Na TV Fox nisu želeli da komentarišu da li su imali pravo na takav postupak, ali je njihov PR mendžer Slađana Paunović za Story.rs rekla da se Fajront Republika nastavlja i da rasplet sledi, kao i da gledaoci nastave da gledaju nove emisije.

Jelena Kulović

makonda-tracker