POD LUPOM MEDIJA

Maneken se PONOVO zaljubio: OVO je nova Vladina izabranica, ćerka poznatog pevača!

0
Maneken ponovo u ljubavi

 

Njih dvoje su se upoznali pre nekoliko meseci, a onda su se i zapratili na društvenim mrežama, gde svakodnevno razmenjuju poruke i lajkuju jedno drugom fotografije.

 

- Vladi se mnogo dopala Helena. Insistirao je da ga zajednički prijatelji upoznaju sa njom. Nekoliko puta su izašli zajedno u grad i on je priznao drugarima da mu se Helena baš dopala - ispričao je izvor blizak manekenu za "Alo!" i dodao da mu ipak malo smeta što se Helena medijski eksponira.

- Vlada nikad nije voleo da se pojavljuje u medijima ni kada je bio sa Natašom Bekvalac u vezi. Uvek se trudio da njegovo ime ne osvane na naslovnim stranama tabloida, jer mu takav imidž nije imponovao. Kada je shvatio da bi i sa Helenom mogla da mu se desi ista situacija, rešio je da povuče ručnu i da još malo ispita teren. Njih dvoje se sada svakodnevno dopisuju, ali još nisu ozvaničili vezu - objasnio je izvor.

Ni atraktivna Helena nije ostala imuna na čari zgodnog Vlade.

- Vlada je izuzetno duhovit dečko, uvek je doteran i sređen, vodi računa o svakom detalju kada je reč o njegovom izgledu i to se Heleni posebno dopalo. Priznala je da bi volela da bude sa njim, jer nikada nije imala pored sebe takvog muškarca - rekao je dobro obavešteni izvor.

 

Podsetimo, Vladimir je sa Natašom raskinuo jer je pre tri godine, nakon njihovog povratka iz Tajlanda, ekipa "Paparaco Lova" snimila Ljubu kako za Dan zaljubljenih ulazi u njenu zgradu.

 

 

makonda-tracker