možete li da ga zamislite u toj roli?

Otkrivena još jedna tajna serije Bolji život: Jeste li znali koju ulogu je odbio Žarko Laušić?

1
Nakon što smo saznali da je Ena Begović odbila ulogu Violete u popularnoj seriji, otkriveno je i da je Žarko Laušević umalo zaigrao u njoj...
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Deo čuvene porodice Popadić iz čuvene serije Bolji život trebalo je da bude i Žarko Laušević, saznaje Kurir.

 

Proslavljeni glumac morao je da odbije ulogu Aleksandra Saše Popadića, koja je proslavila njegovog kolegu Borisa Komnenića, jer je dobio angažman u filmu Oficir s ružom.

 

30 godina kasnije: Svetlana Bojković i Marko Nikolić o nastavku serije Bolji život (FOTO)

 

- Žarka su želeli za ulogu Saše. Međutim, termini snimanja serije preklopili su se s filmom, a on nije nije mogao da radi paralelno na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan da igra advokata i najstarijeg člana porodice. Boris je tek nakon njegove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rešenje - kaže za Kurir Lauševićeva prijateljica sa studija koja je tada radila kao ispomoć na seriji Bolji život.

 

foto: Milan Obradović, Beta

Žarko Laušević je ostao nedostupan za komentar do zaključenja broja, a i Ceca Bojković nije mogla da demantuje naša saznanja.

 

- Mi koji smo igrali Popadiće nismo pravi sagovornici za to kome su još nuđene uloge. I Emiliju je verovatno trebalo da igra neko drugi - kratko je rekla Ceca.

 

I za čuvenu Violetu Popadić bilo je više kandidata, a tada velika zvezda Ena Begović zbog obaveza u pozorištu zahvalila se producentima na ponuđenoj ulozi.

 

Kako se snimao Bolji život?

 

- Išla je iz projekta u projekat, a u Boljem životu sigurno nije mogla da igra jer je imala obaveza u pozorištu. Igrala je te godine u predstavi Skup, po tekstu Marina Držića, na Dubrovačkim letnjim igrama, a pripremale smo zajedno komad Grička veštica po tekstu Marije Jurić Zagorke - objasnila je za Kurir njena rođena sestra Mia Begović.

 

foto: Luka Šarac

 

makonda-tracker