dramatičan obrt nakon traume

O ovome samo sada još govorim i više neću: Pre potpunog povlačenja iz medija Milica Dabović otkriva sve detalje svog odnosa sa Vukom (FOTO)

0
Nakon velike pometnje koju je izazvao njen dramatični raskida sa Simonom, ali i mračne priče koja je njihov odnos pratila, Milica Dabović je rešila da se povuče iz javnosti. Ipak, pre toga, otkrila je svoje planove, ali i detalje svog odnosa sa Vukom.

 

foto: Privatna Arhiva

Moj prijatelj Vuk jedan je od onih koji su mi u teškom momentu pružili ruku. Tačno je da mi je pomagao i digao me kad sam klonula. To što je on postupio ljudski u trenutku kad mi je bilo teško, međutim, donelo mu je samo probleme. Vuk i ja nismo u ljubavnoj vezi. Niti je on moj budući finansijer, kako ga zli jezici nazivaju. On nije zaslužio da se o njemu piše ništa ružno. Vuk je dobar čovek. I moj, trenutno, najveći oslonac. Mi smo samo prijatelji. A, prijateljstvo je svetinja.

Kroz suze se prisetila SVIH STRAŠNIH DETALJA: Milica Dabović objasnila šta se tačno dogodilo između nje i Simona (FOTO)

Zbog nemogućnosti da stanem na put konstrukcijama, koje se u javnosti sklapaju o meni, želim da se povučem. Na kratko ću otići iz zemlje, a potom se posvećujem mojoj jedinoj pravoj ljubavi, koja me nikad nije izneverila – košarci.

Otvorila sam košarkaški kamp za decu na Tari, koji će se održati u avgustu i radiću na tome da svako moje buduće medijsko pojavljivanje bude isključivo u vezi sa košarkom. Uspeh i slavu nisam stekla kao nečija devojka, sadašnja, ili bivša, ja sam na prvom mestu sportista i to želim da ostanem. Moja karijera u reprezentaciji je okončana, ali trenerska tek počinje.

 

Hvala onima koji veruju u mene, hvala i onima koji su me gazili, učinili su me još jačom. Molim medije da imaju razumevanja.

 

Milica Dabović".

makonda-tracker