harizma I veličanstven glas

BILA JE JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA SRPSKE MUZIKE: Evo gde je danas i kako izgleda nezaboravna Ceca Slavković (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Snežana

08-03-2017 19:40h
Kakva šteta!

Ime

08-03-2019 14:41h
Nije se samo ona povukla, vec i Madam Piano.Obe imaju takve glasove da je prava steta sto nisu bar malo aktivne i s vremena na vreme snime bar po neku pesmu.
Pored njih dve, ni Leontina vise nije aktivna kao izvodjac nego samo kao autor drugih izvodjaca.
Ocigledno je da ne vole taj estradni zivot prepun mulja i zele da sacuvaju sebe i zdrav razum.

Šezdesetsedmaš

03-02-2020 14:08h
@Ime
...I da ne zaboravimo ni Ružicu Čavić...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: