harizma I veličanstven glas

BILA JE JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA SRPSKE MUZIKE: Evo gde je danas i kako izgleda nezaboravna Ceca Slavković (FOTO)

3

U prvim godinama 21. veka, publiku je osvojila šarmantna i uvek nasmejana devojka veličanstvenog glasa, koja je nakon nekoliko godina nestala sa scene, ali je fanovi nisu zaboravili.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Za pevačicu Cecu Slavković su mnogi govorili – nit manje žene, nit većeg glasa. Nažalost, skoro više od decenije nismo joj čuli glas. Publici u amanet je ostavila dva albuma i povukla se sa scene.

 

Neobičan spoj srpskog folklora, moderne pop muzike i veoma dramatičnog vokala Cece Slavković privukao je dosta pažnje. Zapravo, ona je bila jedina pevačica koja je mogla da otpeva pesmu Bato pored Kaliopi, a da vas ne bude sramota. Prvi veći hitovi su joj bile pesme Dlanom o dlan i Sve ili ništa, a kasnije je i album Pola, pola pobrao brojne simpatije.

 

Cecu su mediji dovodili u emotivnu vezu sa Željkom Joksimovićem, sa kojim je dugo godina sarađivala. Simpatična Beograđanka je bila veoma aktivna na muzičkoj sceni i pisala je pesme drugima, a onda je odjednom nestala.

 

foto: Luka Šarac

 

Jedna od poslednjih pesama koju je snimala je Dan ili dva. U pesmi postoji stih koji kaže: Nije do mene, nije do treme, ne mogu više da se pretvaram, ti glumiš bolje i glavne role, od srca ja ti prepuštam, finale ću da prespavam.

 

Kao što je opevala u pesmi, tako je bilo i u karijeri. Odlučila je da se pokloni publici i da prepusti drugima mikrofon.

 

Nastavak i  fotogafije na sledećoj strani.

 

makonda-tracker