Radost zbog prinove

Jelena Đoković: Beba stiže krajem leta (FOTO)

0
Zbog svojih neobičnih interesovanja, supruga slavnog tenisera bila je jedan od glavnih osumnjičenih za Novakov pad igre, ali posle životne krize, ispostavilo se da je upravo ona ključna osoba koja je razrešila situaciju jer je svog životnog saputnika obradovala vešću da će ovog leta dobiti njihovo drugo dete.

 

Bračni par Đoković opredelio se za nastavak bajke

 

foto: Miloš Nadaždin, Profimedia

Do srži zainteresovana za zdrav život na ivici magijske veštine, mlada Novakova supruga počela je da otvara nova polja saznavanja. Istraživanje u oblastima ishrane, treninga i meditacije odveli su je čak na Tibet. Kao ozbiljna influenserka na društvenim mrežama, na neki način postala je čak i instruktor životne filozofije, koja u najvećoj meri podseća na stara indijska učenja.

Ono što su mnogi širom sveta primetili tokom ove životne faze para Đoković, bila je činjenica da sve češće putuju na različite strane sveta, da se u Novakovom okruženju pojavljuje Jelenina prijateljica, Indijka Dipika Padukon, kao i da se na nekoliko značajnih mečeva teniserova supruga nije ni pojavila.

 

foto: Miloš Nadaždin, Profimedia

Nakon sve glasnijih govorkanja o bračnoj krizi, Jelena se vratila u svoju ložu, a njen osmeh, suze i srce na terenu demantovali su priče o dramatičnim zbivanjima u njihovom braku. Ipak, posle jednog poraza, Novak je javno otkrio da je imao emocionalne probleme, ali da su oni sada stvar prošlosti.


S druge strane, Jelenin uticaj na polju zdravog života i religije ljubavi, nije mogao da zaobiđe njenog supruga. Do manijakalnosti posvećen svemu što ga zainteresuje, Novak je vremenom počeo da se interesuje za vegansku kuhinju i meditaciju. U njegovom životu tada se, u funkciji koju bi najlakše bilo definisati kao savetnik, pojavio kontroverzni guru Pepe Imaz.

 

Ova misteriozna silueta u Jeleninom i Novakovom životu, prema sopstvenim rečima, jeste onaj koji iznova pokušava da otkrije božanstveno u čoveku, ali za milione, pa i milijarde fanova srpskog tenisera, on je tip sa čijim su dolaskom u Đokovićevo okruženje, u životu slavnog tenisera počeli da se ređaju porazi. Ipak, ni Novak ni Jelena nisu vratili ćevape na meni.

 

foto: Miloš Nadaždin, Profimedia

Problemi na terenu i trzavice u životu svetskog teniskog asa i njegove supruge, pokazali su se ne samo kao intimni zaplet sa dramskom napetošću, već i kao problem od nacionalnog značaja koji nijednom iole normalnom stanovniku ove zemlje ne dozvoljava da spava mirno. Pitanje koje se, posle Novakove neprikosnovene vladavine sportskim borilištima i emocijama nacije, u poslednje vreme izgovaralo šapatom, bilo je: Namerava li on uopšte da se vrati na vrh ili je naučio da više ne zavisi od sopstvenih pobeda?

 

I taman kad su stvari pretile da kulminiraju ovim ili onim ishodom, neočekivana vest se poput superheroja pojavila da spase stvar. Malo kome nije laknulo što se bračni par Đoković opredelio za nastavak bajke, čija se sledeća epizoda dešava u krajem leta 2017. godine, u porodilištu u Monte Karlu.

makonda-tracker