Sandra Meljničenko: Poljupci su najbolji poklon

Bivša modelsica Sandra Meljničenko proslavila je 33. rođendan u Londonu, a iako su mnoge zvanice bile sprečene da dođu na party zbog paralisanog avio-saobraćaja, suprug joj je priredio intimnu zabavu
0
1 / 3 Foto: Red Dot

Rođendanski party bivše članice grupe Models, Sandre Meljničenko, ove godine nije bilo tako spektakularnih razmera kao prethodne, kada joj je voljeni suprug Andrej Meljničenko na nekoliko godina iznajmio ostrvo u Indijskom okeanu, ili kao pre tri godine, kada joj je četrdeset minuta na uvce pevala latino diva Dženifer Lopez. Glamuroznu zabavu na imanju pokraj britanske prestonice ovoga puta sprečila je vulkanska prašina izazvana erupcijom na jednom islandskom glečeru. Avio-saobraćaj nad Evropom danima je bio paralisan, pa ni privatni avioni iz kolekcije jednog od najbogatijih Rusa nisu krstarili vazduhom. Ipak, Meljničenko se potrudio da 21. april još jednom zlatnim slovima bude upisan u Sandrino sećanje, pa joj je upriličio veličanstvenu zabavu za uži krug prijatelja koji su se u tom trenutku nalazili na tlu Engleske. Šuška se da je na zabavi trebalo da peva R’N’B i pop zvezda Bijonse Nouls, ali da je zbog nemogućnosti sletanja na područje Velike Britanije bila sprečena da doputuje iz Amerike. Njenu muziku zamenile su note nekoliko evropskih zvezda, a umesto megalomanskim poklonima Andrej je ovoga puta svoju dragu obasipao strasnim poljupcima. Rođendanu nije moglo da prisustvuje ni nekoliko Sandrinih prijatelja sa prostora bivše Jugoslavije, mada telefonske i čestitke u elektronskoj formi, nisu izostale. Inače, Aleksandra je samo nekoliko nedelja pred proslavu svog 33. rođendana doputovala sa Kariba gde je gotovo tri meseca, krstarila superluksuznom jahtom koju je njen suprug nazvao A, po prvom slovu njenog imena. Na nezaboravnom odmoru društvo im je, između ostalih, pravila i pop zvezda i prijateljica Meljničenkovih, šarmantna Nina Badrić, koja je utiske sa čarobnog putovanja podelila polovinom marta i sa čitaocima Storyja.


LJUBAV ZA CEO ŽIVOT: Sandra i Andrej nikada se neće razvesti

U tekstu pod naslovom: Da li Andrej i Sandra Meljničenko imaju bračnih problema, a koji je dva dana nakon Sandrinog 33. rođendana postavljen na sajt poznatog globalnog bloga o razvodima Divorce Saloon, autor predviđa da se naša lepotica i ruski tajkun nikada neće rastati.

- Oni nisu ruski Piter Brant i Stefani Sejmur. Meljničenkovi se ne razvode, i ako i ima takvih glasina, one su potpuno netačne jer njih dvoje jednostavno obožavaju jedno drugo - piše na pomenutom sajtu, koji kao negativan primer bračnih odnosa navodi drugog ruskog tajkuna Romana Abramoviča.

Nikola Rumenić

makonda-tracker