odlučila da se posveti karijeri

Dajana Jakšić posle razvoda: Vraćam se voditeljstvu, ali ne u Grandu (FOTO)

0
Dajana je na proslavi petog rođendana sina Dušana istakla da je on porastao i da sada ima vremena da se posveti karijeri, u čemu je bivši muž podržava.


- Vraćam se voditeljstvu. Neću biti u "Grandu". Dušan je sad veliki i mogu da se posvetim poslu - rekla je Dajana i naglasila da će je bivši muž podržati.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Kao što ja podržavam njega, želim da bude srećan, uspešan i ostvaren, tako i on to želi meni - naglasila je Jakšićeva.

 

Na proslavu petog Dušanovog rođendana došle su i kuma Ilda Šaulić sa mužem, Sonja Vuksanović s ćerkom Viktorijom, kao i Marina Visković. One su slavljeniku poklonile novac.

 

foto: Zorana Jevtić

- Ove godine poklon je u obliku koverte, tako da će pravi dar sam da izabere - rekla je supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović.

 

Žika kaže da je nakon razvoda od Dajane posvećen poslu i sinovima.

 

Dajana Paunović o temi koja je sve zanimala: Nakon razvoda, moj život nije stao (FOTO)


- Na rođendanu svog sina bio sam u četvrtak na datum kad se rodio, tako da nije bilo potrebe da danas idem u igraonicu - kaže Žika, koji je juče doveo starijeg sina na snimanje emisije "Nikad nije kasno".

 

foto: Dragan Kadić

- Andrija je na masteru i došao je iz Nemačke da vidi šta tata radi. Pošto je on enolog, sutra ide u fabriku vina u Kruševcu.

 

makonda-tracker