Divi se dive i najveće

Među njenim fanovima je sve više svetskih zvezda: Naomi Kembel poručila nešto VEOMA važno Jeleni Karleuši (FOTO)

1
Srpska pevačica privlači sve više pažnje svetske javnosti, a među onima koji komentarišu njen stil i muziku ima mnogo ličnosti poznatih širom planete.
foto: Dušan Petrović
foto: Dušan Petrović

Jelena, koja trenutno boravi u Americi, više puta je oduševila i najveće modne znalce, a ovog puta komplimenti stižu od kraljice modnih pista lično!

 

Amerika i Kanada POD NjENIM ŠTIKLAMA: Jelena Karleuša gostovala u prestižnoj američkoj emisiji – ali to NIJE sve (VIDEO)

 

Naime, našoj pevačici se putem društvenih mreža obratila britanska manekenka Naomi Kembel, jedna od najuspešnijih žena u svetu modelinga.

 

foto: Profimedia

Maomi, koja na Instagramu prati našu pevačicu, izazila je svoje divljenje Jeleninom stilu i originalnosti za interesantan i veoma simpatičan način.

 

Karleuša je podelila na Fejsbuku isečak ove kratke prepiske i još jednom izazvala opšte oduševljenje među fanovima koji su oduvek verovali u nju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Kembelova je, naime, napisala:

Pokoravaj, draga."

Srpska pevačica potom se zahvalila slavnoj lepotici na ovakvom ohrabrenju i motivaciji.

 

Elegancijom nas je oduševila bezbroj puta, ali ni njeno sportsko izdanje nije za potcenjivanje: 3 opuštene odevne varijante Jelene Karleuše (FOTO)

 

Jelena, inače, privlači mnogo pažnje svetske javnosti u poslednje vreme, a severnoamerički mediji su posebno zainteresovani za nju.

 

 

Kao što smo već pisali, ona je gostovala u jednoj emisiji na televiziji FOX, a jedna kanadska TV mreža je čak snimila i interesantan prilog o Jeleninom životu i karijeri.

 

makonda-tracker