opčinila ceo kontinent

Amerika i Kanada POD NjENIM ŠTIKLAMA: Jelena Karleuša gostovala u prestižnoj američkoj emisiji – ali to NIJE sve (VIDEO)

0
Srpska pevačica koja je trenutno na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama izazvala je pravu buru u medijima s druge strane Atlantskog okeana.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Jelena Karleuša se mnogo puta našla na stranim portalima i u štampanim medijima zahvaljujući svojoj uspešnoj karijeri i nenadmašnom modnom stilu koji su kopirale mnoge svetske zvezde.

 

Jedinstveni nastupi, modni odabiri i otvorenost učinili su Jelenu zanimljivom celoj planeti, pa ne čudi što je odmah po sletanju u Ameriku gostovala na televiziji FOX!

 

Elegancijom nas je oduševila bezbroj puta, ali ni njeno sportsko izdanje nije za potcenjivanje: 3 opuštene odevne varijante Jelene Karleuše (FOTO)

 

Jelena je predstavljena kao međunarodna pop zvezda i najveća i najseksepilnija zvezda iz Srbije, a voditelja je, između ostalog, interesovalo šta pevačica želi da kaže svetu o našoj zemlji, s obzirom na to da su ratovi mnogima prva asocijacija na Srbiju.

 

foto: Dušan Petrović

- To je bilo odavno. Srbi su veoma specifičan narod. Pomalo smo divlji, ali prelepo, a nakon tih ratnih godina pokušavamo da popravimo svoj imidž u svetu. Zbog toga šaljemo prelepe plavokose žene u Sjedinjene Države - da popravimo imidž - rekla je Jelena. - Imamo Novaka Đokovića, lepe žene... - dodala je pokazavši na Mirelu, svog PR-a.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker