iskrena

I kada je teško ja stisnem zube i nabacim osmeh: Marija Radmanović prvi put o problemima sa kojima se susretala...

0
Mariju Kilibardu, udatu Radmanović, prepoznajemo po širokom osmehu i pozitivnoj energiji. Svi koji je poznaju kažu da je veliki laf koji ume da zasmeje ljude, da se zabavi i podigne atmosferu. Sa njom nikada nije dosadno i ona uvek ima neku dobru šalu u rukavu
foto: Marija Zindović
foto: Marija Zindović

Osim harizme, krasi je i neverovatna lepota, pa nije ni čudo što je jedna od omiljenih TV lica i što je osvojila srce košarkaša Vladimira Radmanovića, kome je rekla sudbonosno “da“ u julu prošle godine. Njih dvoje zakleli su se na večnu ljubav pred bogom, dok je veliko svadbeno slavlje u poslednji čas odloženo zbog problema u porodici.

 

Iako se još nije ostvarila u ulozi majke, te retko priča o intimi, ne krije da izuzetno voli decu i da saoseća sa svim teškoćama mališana, posebno kada su u pitanju najteže ljudske sudbine.

 

Najslabija sam na decu. Sve što doživljavamo u svakodnevnom životu kao velike probleme i teške momente nije ništa naspram dečje bolesti. Tu smo svi bolećivi. Oni su tek na početku nekog svog puta i trebalo bi da budemo uz njih i da ih poguramo. Dugačak je to put", kaže Marija Radmanović.

Otkrila delić raja u kome živi: Marija Kilibarda pokazala dom ljubavi (FOTO)

 

Marija je otkrila da je imala teške momente. Ne voli da ih se priseća i javno otkriva kakvi su bili, ali priznaje:

Imala sam i ja probleme u životu. To što si ti pozitivan ne znači da nemaš probleme, već da se na sebi svojstven način koji si sam izabrao boriš s njima".

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker