podrška u najtežim trenucima

Prijateljice Milice Dabović u potpunom šoku: Nismo znale da je mesecima trpela nasilje

0
Otkako je košarkašica Milica Dabović obelodanila da je mesecima unazad trpela torturu i batine koje je dobijala od bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona, mnoge poznate ličnosti i njeni prijatelji iz javnog života osudili su nasilje.
foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prva je to uradila Ceca Ražnatović koja je Milici poručila da je "jača od sramnih šamara". A Miličine prijateljice, pevačice Nikolina Kapor, Gabrijela Pejčev i kreatorka Suzana Perić kažu da su još u neverici.

 

Milica Dabović: Pretio je da će me ubiti!

 

- Prijatelji su mi javili šta se desilo. Nisam znala da je mesecima trpela nasilje i strašno je što joj se to desilo. Naravno da joj pružam podršku na prijateljski način. Mogu da kažem da je Milica jedna divna osoba i da je cela Srbija ponosna na nju zbog svih rezultata koje je postigla. Ona je takav drug i laf. Ne postoji osoba koja joj se obratila na bilo koji način, a da joj Milica nije pomogla. Ona je ostvarena na svim poljima. Zaista je jedna kvalitetna osoba i veoma je pozitivna, uvek se smejemo kada se vidimo - kaže Nikolina.

 

foto: Instagram

- Nijedno živo biće ne zaslužuje nijedan vid torture. Danas se sve više susrećemo s tim. Naravno da me povredilo što joj se to dešava - završava Nikolina.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sve je jedna velika laž: Milica Dabović POSLEDNJI PUT prokomentarisala incident

 

S njom se slaže i Gabrijela Pejčev, koja dodaje da se sa Milicom čula odmah posle svega što se dogodilo u košarkašicinom stanu.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker