otvoreno

Toni mora da ozdravi da bi mogli da zujimo onako kako smo navikli: Dragana Mirković otkrila detalje suprugove bolesti (FOTO)

0
Članica žirija "Pinkovih zvezda" govorila je o zdravstvenom stanju svog supruga, ali i o novoj poslovnoj saradnji sa mlađim kolegom.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Proteklih dana mnogo se pisalo o zdravstvenom stanju njenog supruga Tonija Bijelića, a Dragana pred kamerama "Ekskluziva" priznaje da joj natpisi koji se bave ovom tematikom nimalo ne prijaju.

 

Ne znam zašto ljudi imaju potrebe za senzacijama te vrste, koje su tužne. To nikada neću razumeti. Razumem medije, i ja sam vlasnik jednog medija, ali se time ne bavim. Tražiti senzaciju u nečemu što nije lepo - ne vidim razlog za to - čudila se Dragana koja je, otkrila zbog čega je njen voljeni Toni narušio svoje zdravstveno stanje.


Plakala sam u Pinkovim zvezdama jer mi je sestra proživljavala poslednje dane života: Dragana Mirković otkrila potresne detalje...

 

Samo zato što je bio neozbiljan muškarac, kao svi vi muškarci koji ste neozbiljni kada je prehlada u pitanju. Imao je jaku upalu pluća, bio je nekih pet dana u bolnici, ali šta da radimo. Kod kuće je, sada je dobar, sluša me. Shvatio je da mora da bude dobar i da me sluša, da mora da ozdravi, pa da zujimo onako kako smo mi navikli - objasnila je Dragana.

foto: Dragana Kadić

 

 

makonda-tracker